2015-11-27 21:47:06
Φωτογραφία για ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΧΑΚΕΤ ΓΙΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΑΙ... ΑΡΜΑΝΙ!
Στην καταπληκτική άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, στάθηκε ο Ντάνιελ Χάκετ.

Ο γκαρντ του Θρύλου, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υποστήριξε πως είναι... «υπέροχη η αίσθηση να νικάς «βρόμικα» παιχνίδια» και συμπλήρωσε πως το μυαλό όλων στην ομάδα είναι ο αγώνας με την Καβάλα, όχι εκείνος με την Αρμάνι Μιλάνο.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δουλεύουμε σκληρά. Νομίζω πως η άμυνά μας ήταν εξαιρετική απέναντι στη Λαμποράλ και αδιαμφισβήτητα ήταν ο τομέας που μας έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθούμε νικητές. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολο. Όταν καταφέρνεις να κρατήσεις μια ομάδα που σκοράρει κατά μέσο όρο 84 πόντους στην επίθεση στους 52, τότε μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το έργο σου.

Παίξαμε εκπληκτική άμυνα, καταναλώσαμε πολλή ενέργεια. Δεν ήταν εύκολο για εμάς, αλήθεια. Ειδικά έχοντας να καλύψουμε και το κενό τόσων πολλών απόντων. Επέστρεψαν στο τελευταίο δεκάλεπτο μειώνοντας δύο φορές στο καλάθι. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, όπως κι εμείς βέβαια. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, πως η ισπανική ομάδα είναι δεύτερη, πίσω από εμάς, στο βαθμολογικό πίνακα» είπε αρχικά ο Χάκετ.


Για την επίθεση του Ολυμπιακού: «Και οι δύο ομάδες αποδείχθηκαν άστοχες. Έγινε ένα αμιγώς αμυντικό παιχνίδι, ένα «βρόμικο» παιχνίδι και πραγματικά είναι υπέροχη η αίσθηση να νικάς «βρόμικα» παιχνίδια».

Για τους διαδοχικούς τραυματισμούς: «Είναι κακή τύχη. Δεν μπορούμε να κάτσουμε, όμως, και να κλαίμε για τους τραυματισμούς. Θα πρέπει μόνο να ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι και να σκεφτόμαστε πώς θα νικήσουμε τον αντίπαλο όποιοι είμαστε».

Για το παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του, Αρμάνι Μιλάνο: «Ποια Αρμάνι; Μόνο την Καβάλα σκεφτόμαστε εμείς. Για την Αρμάνι θα τα πούμε μετά...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ