2015-11-28 02:26:05
Φωτογραφία για Πάει τον Σιμιτζόγλου στον Άρειο Πάγο ο Ολυμπιακός!
Έξω φρενών είναι στον Ολυμπιακό με το περιεχόμενο της δίωξης που άσκησε... ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κώστας Σιμιτζόγλου, κατά του Παναθηναϊκού για τα γεγονότα της Λεωφόρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως σε αυτή υπάρχουν τρομερές παραλείψεις, που δίνουν… πάτημα στους «πράσινους» να διεκδικήσουν τη διεξαγωγή του αγώνα και τη χαμηλότερη δυνατή ποινή, τη στιγμή που οι Πειραιώτες με βάση όσων συνέβησαν απαιτούν να υπάρξει αφαίρεση βαθμών και κλείσιμο της Λεωφόρου για πολλές αγωνιστικές.

Χαρακτηριστικά από τον Ολυμπιακό έλεγαν πως ο κ. Σιμιτζόγλου «εξαφάνισε» από την αναφορά του τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο και πήγε να βγάλει… τυφλή όλη την Ελλάδα που παρακολούθησε τα έκτροπα.

Μέσα στη μέρα αναμένεται η αντίδραση του Ολυμπιακού. Η διοίκηση της ΠΑΕ, πιθανώς και μέσα στη μέρα, θα αντιδράσει με κάθε νόμιμο τρόπο φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να κάνει αναφορά στον κ. Σιμιτζόγλου στην προϊσταμένη του στον Άρειο Πάγο.

Παρατηρήσεις από Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε αρκετές παρατηρήσεις σε παίκτες του στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να κρατήσει στην τσίτα τους ποδοσφαιριστές του εν όψει του Αστέρα Τρίπολης. Στο παιχνίδι της Κυριακής αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς θεωρεί επικίνδυνη ομάδα τους Αρκάδες και φοβάται τη χαλαρότητα από την απουσία του κόσμου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ