2015-11-30 19:47:03
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ ΜΕ... ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΜΑΤΙΑ
Μάθετε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα Βερολίνου 2-0

Ακόμα μια νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που επικράτησε με 2-0 εντός έδρα της Χέρτα, για την 14η αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκα. Με αυτό το τρίποντο, οι Βαυαροί παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, έχοντας 8 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ντόρτμουντ.

Η Μπάγερν ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της, είχε τον έλεγχο και από το πρώτο λεπτό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Τα τέρματα για τους πρωταθλητές Γερμανίας πέτυχαν ο Μίλερ στο 34’, μετά από ασίστ του Μπενάτια και ο Κομάν στο 41’, με δημιουργό τον Χάβι Μαρτίνεζ.

Νόριτς – Άρσεναλ 1-1

Δεν τα κατάφερε στο «Carrow Road» η Άρσεναλ, που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Νόριτς για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το αποτέλεσμα αυτό οδήγησε την ομάδα του Βενγκέρ στην 4η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη Μάντσεστερ. Σίτι.


Οι Κανονιέρηδες άνοιξαν το σκορ, μέτα το έξοχο πλασέ του Οζίλ στο 30’, μετά από υπέροχη ασίστ του Σάντσεζ. Ωστόσο, η Νόριτς δεν το έβαλε κάτω, ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, με τον Γκραμπάν στο 43’ να γράφει το τελικό 1-1.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 3-1

Άνετη νίκη για την ομάδα του Μάμιτς, που δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Λοκομοτίβα, της οποίας και επικράτησε με 3-1 εντός έδρας. Η Ντινάμο βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρώτη Ριέκα.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν οι Ρογκ (δις) και Τσόριτς, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Γκρέζντα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ