2015-11-30 20:04:07
Φωτογραφία για Στην 5η αναδάσωση του Σ.Π.Α.Π για το 2015 συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης
Στην 5η αναδάσωση για το 2015 του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και... την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης. Η δράση υλοποιήθηκε από κοινού με τους δήμους - μέλη του Σ.Π.Α.Π, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Πλήθος εθελοντών, αιρετών και εργαζομένων, ανταποκρίθηκαν και αυτή τη φορά στο κάλεσμα του Σ.Π.Α.Π και του ΣΚΑΪ στηρίζοντας ξανά την προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην 5η αναδάσωση του Σ.Π.Α.Π, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, συνεχάρη όλους τους συντελεστές για τη συμβολή τους στην προσπάθεια να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό και δήλωσε: «Βρισκόμαστε κοντά στον Σ.Π.Α.Π και στους εθελοντές του που σταθερά συνεχίζουν να δίνουν το «παρών» στις δράσεις αναδάσωσης που διοργανώνονται.


Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Βλάσσης Σιώμος, ευχαρίστησε τον ΣΚΑΪ, που εδώ και πολλά χρόνια είναι αρωγός του Συνδέσμου αλλά και όλους όσοι ήρθαν στην περιοχή του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους ευαισθητοποιημένους πολίτες και τις εθελοντικές ομάδες που συμμετέχοντας στη σημερινή δενδροφύτευση έδωσαν το παράδειγμα σε όλους τους συμπολίτες μας των δήμων της Αττικής.

Την 5η δενδροφύτευση στήριξαν έμπρακτα με την παρουσία τους, επίσης, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΚΑΪ Γιάννης Σπανολιός, ο Δασάρχης Πεντέλης Αθανάσιος Ρέππας, ο Αντιδήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας και Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΣΠΑΠ Παναγιώτης Λάμπρου, ο Αντιδήμαρχος Βριλησσίων Αλέξης Μαυραγάνης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδας και Μέλος ΔΣ Σ.Π.Α.Π Πέτρος Πουλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Δημήτρης Σταυρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής, ο δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων Παναγιώτης Φυκίρης, ο τοπικός σύμβουλος Νέας Πεντέλης Δημήτρης Κωσταντόπουλος, και ο αναπληρωτής υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Βριλησσίων Αλέκος Κοντομάρης.

Από μέρους Εθελοντικών Ομάδων και Συλλόγων, συμμετείχαν στην αναδάσωση: το 1ο Σύστημα Προσκόπων Πεντέλης, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λυκόβρυσης, το 16ο Γυμνάσιο Αθηνών, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης, η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Άνοιξης, η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Βριλησσίων, ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», ο Περιβαλλοντικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Φιλαδέλφειας, ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού «Συμπολιτεία» και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος.

Για την πραγματοποίηση της δεντροφύτευσης συνεργάστηκαν οι εθελοντές του Σ.Π.Α.Π, στη μεταφορά των εθελοντών βοήθησε η δημοτική συγκοινωνία Αμαρουσίου, ενώ για κάθε ενδεχόμενο στον χώρο της αναδάσωσης βρίσκονταν και το Ασθενοφόρο του Δήμου Αμαρουσίου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ