2015-11-30 22:12:06
Φωτογραφία για Άγνωστοι καλούν μέσα στα μεσάνυχτα και...προκαλούν - Δεκάδες παράπονα από Ηρακλειώτες
Πολλοί Ηρακλειώτες συμπολίτες μας έχουν χάσει τον τελευταίο καιρό τον ύπνο τους... Αιτία δεν είναι η δυσμενής οικονομική κατάσταση που επικρατεί αλλά … κάποιες μεταμεσονύκτιες κλήσεις. Οι ώρες που γίνονταν οι κλήσεις ποικίλλουν, όλες όμως είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό, ήταν μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Τα παράπονα που δέχτηκε το Creteplus.gr ήταν πολλά και αποφασίσαμε να το ψάξουμε, μιας και εμείς πέσαμε θύματα τέτοιων κλήσεων. Αναζητήσαμε το νούμερο, το οποίο για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε, στις white pages του ΟΤΕ με την ελπίδα μήπως είναι καταχωρημένο και μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί του.

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήταν καταχωρημένο. Διαπιστώσαμε όμως ότι τα παράπονα ήταν πολλά.

«Κλήση αναπάντητη στις 2:00 τα ξημερώματα, ξημέρωμα ώρα 5! Επικίνδυνος!, ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ!. Με καλεί κυρίως αργά το βράδυ, όταν το σήκωνα δεν μίλαγε κανείς ..
. τώρα δεν το σηκώνω πια, αλλά συνεχίζουν να παίρνουν. Είναι πολύ ενοχλητικό τι θα μπορούσα να κάνω;, Καλεί εδώ και 2 βράδια στις 2 και το κλείνει, Κάλεσε 00:30, Κάλεσε 3 20 το πρωί, με κάλεσε 04:37, δεν το σήκωσα, μην ασχολείστε., με κάλεσε 3.30 το πρωί, δεν το σήκωσα, Κάλεσε πρωί-πρωί. Με αναστάτωσε, Πήρε στις 5.30 το πρωί! Τρόμαξα., αναπάντητη 04¨27, είδα δυο κλήσεις όταν άνοιξα το κινητό μου στις 1.30 το βράδυ πιθανόν ενοχλητικός, Με κάλεσε με τη νύχτα, Μια από τα ίδια, τηλέφωνο 3 παρά το βράδυ….»

Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε ολόκληρες σελίδες με τα παράπονα. Αυτό βέβαια που μας προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι οι περισσότεροι τον αποκαλούσαν επικίνδυνο.

Και το ερώτημα που εγείρεται είναι ένα, πως μπορούμε να προστατευτούμε. Φυσικά, όλοι μας γνωρίζουμε ότι μόνο με εισαγγελική παρέμβαση μπορούμε να μάθουμε σε ποιον ανήκει το νούμερο. Κανείς όμως δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε έναν τέτοιο κυκεώνα γραφειοκρατίας, ούτε όμως να κλείσει και το κινητό του για χάρη ενός ασυνείδητου που αρέσκεται στο να κάνει μεταμεσονύκτιες κλήσεις, πιθανότατα για πλάκα Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ