2015-12-01 09:29:58
Φωτογραφία για ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΡΙΟ
Η οπτική ενσωμάτωση της πληροφορίας σε αλληλεπίδραση με τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω μας κάνει τη διαφορά Νέες και πολλά υποσχόμενες τεχνολογίες μεταβάλλουν τον τρόπο ζωής μας, επηρεάζοντας σχεδόν όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Ειδικότερα στο εργασιακό περιβάλλον, οι συνθήκες μετασχηματίζονται διαρκώς.

Πλέον, με την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων ο καθένας μπορεί να ενισχύσει τις δεξιότητες του, αξιοποιώντας αποτελεσματικότερα και ταχύτερα τη δεδομένη πλέον πρόσβαση σε τεράστιο όγκο πληροφοριών. Φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality - AR), ένας μηχανικός ή ένας γιατρός μπορούν να έχουν πρόσθετη πληροφόρηση σε άμεση συσχέτιση με αυτό το οποίο καλούνται να πράξουν, δίνοντας παράλληλα φωνητικές εντολές. Πρόκειται ουσιαστικά για την οπτική ενσωμάτωσή της πληροφορίας σε αλληλεπίδραση με τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω μας.

Διαμορφώνεται έτσι ένα επαυξημένο πληροφοριακά αποτέλεσμα. Είναι ένα από τα αρχικά πεδία εφαρμογής του Microsoft Hololens, της φουτουριστικής υλοποίησης που υπόσχεται να αλλάξει με ακόμα πιο εξελιγμένο τρόπο (ολογραφικά) το πώς ο άνθρωπος αξιοποιεί την υπολογιστική ισχύ των μηχανών, ενσωματώνοντας στο περιβάλλον του λειτουργίες, γραφικές παραστάσεις και στοιχεία που μέχρι σήμερα προβάλλονται δυσδιάστατα σε μια οθόνη.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ