2015-12-01 15:40:10
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Στον Ολυμπιακό όλα είναι πάνε από το καλό στο καλύτερο, αλλά δεν υπάρχει ο παραμικρός εφησυχασμός!

Αντιθέτως, διάθεση και εξαιρετική ψυχολογία για ανάλογη συνέχεια έως το τέλος της σεζόν που μπορεί να εξελιχθεί η καλύτερη όλων των εποχών για τον Θρύλο.

Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει δώδεκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες, πάει να κάνει το σερί των 16 νικών που είχε πετύχει προ δεκαετίας, ενώ μπορεί να καταφέρει να τελειώσει αήττητος και να επαναλάβει αυτό που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός πριν από πάνω από μισό αιώνα, με 24 νίκες και 6 ισοπαλίες τη σεζόν 1963-64 και ίσως μάλιστα με καλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

Για τον... "τελικό" με την Άρσεναλ οι ερυθρόλευκοι δεν επηρεάζονται από τις απώλειες λόγω τραυματισμών για τον Βενγκέρ και τις απουσίες των Σάντσες και Καθόρλα που προστέθηκαν στα υπόλοιπα προβλήματα του Αλσατού τεχνικού, Ούτε από το ντεφορμάρισμα της Άρσεναλ αυτή την περίοδο, με μόλις δύο πόντους ολόκληρο το Νοέμβρη στην Πρέμιερ Λιγκ.


Στο Λιμάνι, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", περιμένουν μια αποφασισμένη ομάδα την άλλη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη, με τρομερή ποιότητα παικτών όπως ο Ζιρού, ο Οζίλ, ο Τσάμπερλεν, ο Φλαμινί κ.α. Και θα την αντιμετωπίσουν με πάθος και απόλυτο σεβασμό, έχοντας επίγνωση πως η Άρσεναλ παραμένει το φαβορί για να περάσει, έστω κι αν ο Ολυμπιακός είναι σε σούπερ κατάσταση, έχει τεράστιο κίνητρο και τη μεγάλη δύναμη της έδρας του, με τον κόσμο να δείχνει ότι θα είναι ενεργός συμπαίκτης για την πρόκριση, εξαντλώντας τα εισιτήρια μέσα σε τέσσερις ώρες από τη διάθεσή τους!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ