2015-12-01 15:41:08
Φωτογραφία για Δεν έχετε ιδέα που μπορεί να σας ωφελήσει τελικά το φαγητό...
Σήμερα, πιάνουμε τα κουτάλια.

Διάφορες μελέτες που έχουν κάνει κατά καιρούς τον γύρο του ίντερνετ υποδεικνύουν κάποιες συγκεκριμένες ως ευεργετικές για την σεξουαλική μας διάθεση.

Τώρα, μία νέα έρευνα έρχεται να μας δείξει πώς θα βελτιώσουμε την ψυχική μας διάθεση, εξηγώντας μας ποια είναι εκείνη η τροφή που καλό είναι να εντάξουμε στην διατροφή μας, αν θέλουμε να αποφύγουμε τα αρνητικά συναισθήματα, ακόμα και την κατάθλιψη.

Τα προβιοτικά βακτήρια, λoιπόν, όπως αυτά που περιέχονται στο γιαούρτι, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των συμπτωμάτων εναλλαγών στη διάθεση, όπως συμβαίνει σε όσους υποφέρουν από κατάθλιψη.

Οι ερευνητές βρήκαν, ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν προβιοτικά συμπληρώματα έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίζουν κακή διάθεση.

9 Πράγματα στο Υπνοδωμάτιο που Βλάπτουν την Υγεία σας

Στο πλαίσιο των πειραμάτων με εικονικά φάρμακα που διεξήγαγαν, 20 υγιείς συμμετέχοντες, χωρίς διαταραχές στη διάθεση, έλαβαν για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων προβιοτικά συμπληρώματα, ενώ 20 άλλοι ένα placebo για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Σε σχέση με τους συμμετέχοντες που έλαβαν το placebo, οι συμμετέχοντες που πήραν τα προβιοτικά εμφάνισαν σημαντική μείωση στις αρνητικές και επιθετικές σκέψεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ