2015-12-01 18:51:45
Φωτογραφία για Η Apple δουλεύει πάνω σε πέντε διαφορετικά πρωτότυπα για την δημιουργία του iphone 7
Όσο περνά ο καιρός για την κυκλοφορία του επόμενου iphone η Apple δουλεύει ασταμάτητα σε διαφορετικά μοντέλα για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα. . Σύμφωνα με δημοσίευμα του GforGames που επικαλείται αξιόπιστες πηγές δοκιμάζει πέντε διαφορετικές εκδόσεις που η κάθε μια έχει και μια καινούργια καινοτομία.

Σε ένα από τα μοντέλα έχει ενσωματώσει μια υποδοχή USB-C, που την γνωρίσαμε από τους υπολογιστές MAC και σε μια άλλη δοκιμάζεται η ασύρματη φόρτιση του iphone όπως γίνετε και με το Apple Watch σε μαγνητική βάση.

Επίσης πάντα σύμφωνα με την πηγή δοκιμάζεται μια νέα τεχνολογία στην κάμερα με ένα διπλό σύστημα φακών με την τεχνολογία LINX Imaging που δημιούργησε μια ισραηλινή εταιρεία με μικρότερη κάμερα και πιο επαγγελματικές φωτογραφίες.

Επίσης στις δοκιμές περιλαμβάνεται και μια νέα οθόνη AMOLED που διαθέτει ανάλυση 2Κ και πυκνότητα στα 660 pixel  ppi που θα περιλαμβάνει και τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος επάνω της.

Φυσικά αν αληθεύουν οι πληροφορίες, κανείς δεν γνωρίζει αν θα συμπεριληφθούν όλες αυτές οι τεχνολογίες στο επόμενο μοντέλο η μερικές από αυτές. argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ