2015-12-02 00:50:17
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ
Ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει το rotation στο Κύπελλο με αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα κατεβάσει στο ματς του Αιγίου με τον τοπικό Παναιγιάλειο.

Το πρωί της Τρίτης ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης και όπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα του Σίλβα θα είναι... πειραματική.

Πιθανότατα ο Πορτογάλος τεχνικός να κατεβάσει μία ενδεκάδα με Καπίνο στο τέρμα, τα δύο στόπερ να είναι οι Ντα Κόστα και Αυλωνίτης, στα δύο άκρα της άμυνας οι Σαλίνο (εάν είναι στο 100% αλλιώς ο Βούρος) και Τσιμίκα, κέντρο με Καμπιάσο και Κασάμι, στα άκρα τους Ντουρμάζ και Ερνάνι και πίσω από τον φορ Φινμπόγκασον τον Τσόρι ή τον Φουστέρ.

Οι Γιαννιώτας, Κολοβός και Ζντιέλαρ έχουν ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής στο Κύπελλο και λογικά θα τους δοθούν και άλλες ευκαιρίες στον θεσμό (ίσως και στο ματς του Αιγίου) ενώ ο Σεμπά, που είναι επίσης στην αποστολή παίζει διαρκώς το τελευταίο διάστημα.

Στην περίπτωση που ο Σαλίνο είναι βασικός τότε ο Βούρος μπορεί να είναι ο 2ος βασικός στόπερ ενώ υπάρχει και η εκδοχή με Καμπιάσο και Ζντιέλαρ στον άξονα και τριάδα Φουστέρ, Ντουρμάζ και Σεμπά πίσω από τον Ισλανδό επιθετικό.

Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή βρίσκονται οι: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Τσόρι, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Καπίνο, Κασάμι, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Σαλίνο, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O γαλάζιος εξωπλανήτης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O γαλάζιος εξωπλανήτης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ