2015-12-02 01:04:10
Φωτογραφία για «ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ»... ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ!
Το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ είναι αυτό που... προέχει (ημερολογιακά) για την Άρσεναλ.

Εκείνο με τον Ολυμπιακό, όμως, είναι το πιο σημαντικό και αυτό βρίσκεται στο μυαλό όλων, παικτών, προπονητών, διοίκησης, οπαδών. Οι τελευταίοι, πάντως, δεν είναι και τόσο... αισιόδοξοι, δείγμα του ότι «φοβούνται» το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως σε ιστοσελίδα οπαδών των "κανονιέρηδων", δίνουν τα προγνωστικά τους για όλα τα παιχνίδια του Δεκέμβρη και για αυτό με τον Ολυμπιακό... δεν είναι και τόσο σίγουροι!

«Ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, ειδικά αν σκεφτούμε ότι έχουμε χάσει στις τρεις τελευταίες μας επισκέψεις εκεί. Μάλιστα, όλα αυτά τα παιχνίδια έγιναν ενώ ήδη είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση. Με τους τραυματισμούς που έχουμε, δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, αλλά όλα εξαρτώνται με την εμφάνιση εκείνης της μέρας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο ίδιος που έχει γράψει το σχόλιο, δίνει πρόβλεψη για νίκη της Άρσεναλ με 3-1, συμπληρώνοντας, βέβαια, πως είναι μία υπεραισιόδοξη πρόβλεψη Όπως και να ‘χει, φαίνεται ξεκάθαρα πως στην Άρσεναλ όχι μόνο υπολογίζουν πολύ τον Ολυμπιακό, αλλά φοβούνται το Καραϊσκάκη...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ