2015-12-02 11:45:16
Φωτογραφία για «ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ»!
Ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Γιώργος Μαραντάς, μιλάει στο Gazzetta.gr για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και το πως το αντιμετωπίζουν στην ομάδα του.

Αναλυτικά Ο Ξανθιώτης τεχνικός, Γιώργος Μαραντάς, έχει ήδη εργαστεί σε αρκετές ομάδες έχοντας αποκομίσει εμπειρίες και παραστάσεις κυρίως από τις μικρές κατηγορίες.

Ο Γιώργος Μαραντάς γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1973 στα Μάγγανα της Ξάνθης και εκεί πρωτοξεκίνησε ποδόσφαιρο στους μικρούς της Scoda Ξάνθης. Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα επί 17 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, παίζοντας ως αμυντικός χαφ.

Το 2004 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Δόξα Ξάνθης, όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Έπειτα συνέχισε σε Αναγέννηση Σερρών και Λαμία ενώ έχει συνεργαστεί και με Καβάλα, Φωκικό, Πανελευσινιακό, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Ηρακλή Ψαχνών. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO, ενώ συχνά ταξιδεύει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα της UEFA.


Από τον περασμένο Οκτώβριο είναι στο τιμόνι του Παναιγιάλειου, αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο κόουτς της ομάδας του Αιγίου μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (2/12 , 19.30).

- Κύριε Μαραντά έχετε μπροστά σας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Πως αντιμετωπίζετε αυτό το πολύ σημαντικό ματς;

Είναι ένα παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ένα ματς - γιορτή το οποίο περιμένουμε και εμείς ως ομάδα αλλά και ο κόσμος στο Αίγιο. Ο κόσμος θέλει να δει έναν πολύ καλό αγώνα. Να απολαύσε θέαμα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι με την κορυφαία ελληνική ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

- Πόσο σας προβληματίζεται το γεγονός πως ακόμα και η 2η ενδεκάδα των Πειραιωτών έχει ικανότατους παίκτες;

Ναι βέβαια ισχύει αυτό. Είδαμε πως και με τον Πλατανιά ο Ολυμπιακός κάνοντας πολλές αλλαγές, παρότι δεν κέρδισε, έδειξε την ποιότητά του. Για μένα δεν υπάρχει 2η ενδεκάδα όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Όσοι ανήκουν στο ρόστερ του είναι ικανότατοι παίκτες. Από μέρους μας θα επιδιώξουμε όπως είπα και πριν να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Το ξαναλέω όμως πως ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ με ικανότατους παίκτες και ικανό να ανταπεξέλθει στ όλες τις διοργανώσεις που μετέχει. Και σε πρωτάθλημα και σε Κύπελλο και στο Champions League.

- Ποιές είναι οι εκτιμήσεις σας για τον όμιλό σας στο Κύπελλο μετά την 1η αγωνιστική;

Είναι ξεκάθαρα φαβορί ο Ολυμπιακός με τον Πλατανιά. Είναι τα δύο φαβορί για την πρόκριση. Εμείς αφού δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν έχουμε κάποια ουσιαστική ελπίδα. Εμείς τώρα θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς γίνεται κόντρα στον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες μου.

- Εσείς είπατε κάτι το ιδιαίτερο στους παίκτες σας γι' αυτό το παιχνίδι;

Όχι. Δεν χρειάζεται. Μόνο και μόνο όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό καταλαβαίνεις την πρόκληση. Και μόνο το όνομα του Ολυμπιακού αποτελεί πρόκληση για κάθε παίκτη. Εμείς αυτό που κάναμε και την Δευτέρα και την Τρίτη ήταν να επιδιώξουμε να προσεγγίσουμε και αναλύσουμε τον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών και να δώσουμε έμφαση στις στημένες του φάσεις, απ' όπου βάζει αρκετά γκολ.

- Θα ήθελα και το σχόλιό σας για τους στόχους σας στο πρωτάθλημα της Football League.

Εμείς είχαμε την Κυριακή ένα άτυχο αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε μία άνετη παραμονή. Φέτος ξεκίνησαμε με κάποια καθυστέρηση. Ο σχεδιασμός πήγε λίγο πίσω. Αργήσαμε κάπως στο να οργανωθούμε, οπότε τώρα θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους για να έχουμε μία όσο γίνεται πιο γρήγορη και άνετη σωτηρία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ