2015-12-02 13:23:34
Φωτογραφία για Αυτή είναι η πιο φυσική θεραπεία για τον καρκίνο και γίνεται στο σπίτι...
Γνωρίζουμε όλοι ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, γι 'αυτό θα ήταν φυσικό να διαμαρτυρηθείτε για μια θεραπεία του καρκίνου που βασίζεται στο συνδυασμό μαγειρικής σόδας με μέλι ή σιρόπι σφενδάμου.

Αλλά περιμένετε, πριν να απορρίψετε πλήρως την ιδέα: η ζάχαρη ενεργεί διαφορετικά σε αυτή την περίπτωση.

Η σόδα θα εξουδετερώσει εντελώς τα καρκινικά κύτταρα, έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη ζάχαρη για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Επιπλέον, το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου αντίκειται στα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

Χάρη στο σιρόπι σφενδάμου ή μέλι, η μαγειρική σόδα θα είναι σε θέση να εισέλθει και να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα.

Συνταγή:

Συστατικά:

Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Μαγειρική σόδα

Μέθοδος παρασκευής:

Αναμείξτε ένα μέρος μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μελιού καλά, για να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, μαγειρέψτε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, και όταν τελειώσετε, το φάρμακο είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Χρήση:

Κατά τη διάρκεια ενός μήνα, θα πρέπει να λαμβάνετε 3 κουταλάκια του γλυκού αυτού του μείγματος κατά την διάρκεια της ημέρας.

Απαγορεύεται η κατανάλωση οποιασδήποτε ποσότητας κρέατος, λευκού αλευριού και ζάχαρης κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ