2015-12-02 19:56:13
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ... «ΣΠΙΤΙ» ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ! (PHOTOS)
Εδώ και μήνες είχαν γίνει γνωστά τα σχέδια της Τσέλσι και του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τη δημιουργία νέου γηπέδου, εκεί όπου είναι τώρα το «Στάμφορντ Μπριτζ» και οι «μπλε» παρουσίασαν τα πλάνα για το νέο τους... «σπίτι».

Πρόκειται για γήπεδο 60.000 θέσεων το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2020-2021, αν όλα κυλήσουν βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει.

Θα είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, και θα... δημιουργηθεί στο χαρτί από την σχεδιαστική ομάδα του γηπέδου της Μπάγερν Μονάχου, («Allianz Arena» λόγω χορηγού). Για να γίνει μάλιστα το νέο γήπεδο ακριβώς δίπλα στο τωρινό «Στάμφορντ Μπριτζ» -έχει τη δική του μεγάλη ιστορία- θα κατατεθεί άμεσα αίτηση στο συμβόλαιο των Χάμερσμιθ και Φούλαμ!

Αναμένεται να υπάρχει η σχετική έγκριση και τα έργα να ξεκινήσουν στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Τα έργα θα έχουν διάρκεια τέσσερα χρόνια και το κόστος υπολογίζεται στα 600.000.000 λίρες (δηλαδή κάτι περισσότερο από 850.000.000 ευρώ).

Η Τσέλσι για τρεις σεζόν (2017-2020) αναμένεται να παίζει στο «Γουέμπλεϊ». Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ξέρει πως ένας μεγάλος σύλλογος θα πρέπει να έχει και ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, που θα του αποφέρει ακόμα περισσότερα έσοδα...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ