2015-12-02 21:45:43
Φωτογραφία για ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ... 4ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *VIDEOS*
O Oλυμπιακός μπήκε ορεξάτος στον αγώνα κόντρα στον Παναιγιάλειο και αφού απείλησε τρεις φορές πριν το γκολ (στο 8' με σουτ του Τσιμίκα, στο 14' με σουτ του Καμπιάσο και στο 16' με σουτ του Φουστέρ), έφτασε στο γκολ στο 23' μετά από προσπάθεια του Σαλίνο απ'τα δεξιά που έβγαλε τη σέντρα, ο Φινμπόγκασον έστρωσε στον Καμπιάσο που ερχόταν σαν τρέιλερ και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Γκολ το οποίο πανηγύρισε έντονα ο Αργεντίνος άσος, αφού ήταν το πρώτο του με την ερυθρόλευκη!

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Παναιγιάλειος απείλησε μόνο δύο φορές και αυτές με μακρινά σουτ που απέκρουσε εύκολα ο Καπίνο.

Ο διαιτητής και ο επόπτης έκλεισαν τα μάτια στο 35', όταν ο αντίπαλος αμυντικός πάτησε ξεκάθαρα τον Ερνάνι μέσα στην περιοχή, αλλά το πέναλτι... αγνοήθηκε! Ο Ερνάνι έμεινε περίπου δύο λεπτά στο έδαφος από το χτύπημα, ενώ στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θεό και επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο.


Στο 38'  ο Ερνάνι μετά από ωραίο γύρισμα του Φινμπόγκασον πήγε να πετύχει το γκολ της... χρονιάς με γυριστό, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 42' ήταν η ώρα του Τσόρι, που μετά από εκπληκτική προσπάθεια του νεαρού Τσιμίκα από τ'αριστερά και την τέλεια σέντρα, πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Παναιγιάλειου και με κεφαλιά "ψαράκι" έγραψε το 0-2! Γκολ που πανηγύρισε ιδιαίτερα έντονα ο Τσόρι, που φέτος οι τραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του φάση στο 59' όταν από μαγική μπαλιά του Τσόρι ο Φουστέρ βγήκε από πλάγια τετ α τετ αλλά το πλασέ που έκανε απέκρουσε ο αντίποαλος τερματοφύλακας.

Στο επόμενο λεπτό, κεφαλιά από καλή θέση του Φινμπόγκασον, απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου.

Στο 62' οι Βούρος και Κολοβό πήραν τη θέση των Ντα Κόστα και Τσόρι αντίστοιχα.

Στο 67' ο Ερνάνι έβγαλε σε θέση για γκολ τον Φινμπόγκασον, το πλασέ του Ισλανδού φορ απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου.

Στο 81' ο Σεμπά πήρε τη θέση του Φουστέρ που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Θρύλου που έδωσε βροντερό παρών και στο Αίγιο!

Στο 86΄μετά από τρομερή ασίστ του Καμπιάσο από το κέντρο του γηπέδου ο Κολοβός "κρέμασε" τον εξερχόμενο τερματοφύλακα του Παναιγιάλειου και έγραψε το 0-3.

Στο 86' ο Ερνάνι πέτυχε το γκολ που... έψαχνε, όταν από σκαφ΄τη μπαλιά του Σαλίνο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό μάλιστα, αν δε βιαζόταν θα μπορούσε άνετα να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός και σοβαρός και με μεγαλύτερη προσοχή το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Κορυφαίος ο Καμπιάσο και από κοντά σε απόδοση ο πάντα σοβαρός Σαλίνο, ο Φουστέρ και ο νεαρός Τσιμίκας.

Oλυμπιακός (Σίλβα) : Καπίνο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Ντα Κόστα, Τσιμίκας, Ζντίελαρ, Καμπιάσο, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Ερνάνι, Φινμπόγκασον

Το 0-1 του Καμπιάσο

Το 0-2 του Τσόρι
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ