2015-12-02 23:35:00
Φωτογραφία για Χαμός στην Αμερική: Επώνυμοι επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες Τράμπ ότι οι μουσουλμάνοι πανηγύριζαν για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου!
Μεγάλη ανατροπή στην προεκλογική εκστρατεία στην Αμερική... Προ ημερών ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump δήλωσε ότι «είδα πλήθη μουσουλμάνων στην Αμερική να πανηγυρίζουν για το τρομοκρατικό χτύπημα στους δίδυμους πύργους και ναι, τζαμιά και ισλαμιστές της Αμερικής πρέπει να βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση».

Ακολούθησε χάος και δεκάδες δημοσιογράφοι, «ακτιβιστές», πολιτικοί κλπ άρχισαν λυσσαλέες επιθέσεις στον Τραμπ κατηγορώντας τον για ρατσισμό και συνωμοσιολογία. Ζητούσαν μάλιστα να αποκλειστεί από την προεκλογική κούρσα. 

Και έπειτα ήλθε η μεγάλη ανατροπή, για μία άγνωστη ιστορική αλήθεια που κρατιόταν κρυφή από τα μήντια για 14 χρόνια.

Κορυφαίοι αξιωματούχοι εκείνης της εποχής με πρώτο τον θρυλικό Ρούντι Τζουλιάνι, βγαίνουν και επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες Τραμπ. Αρχηγοί αστυνομίας, άνθρωποι του δημοσίου βίου, με κύρος που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί αποκαλύπτουν την άθλια συνωμοσία της σιωπής.


Οι χορηγοί του τρόμου, Σόρος, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Τουρκία αφού συγκάλυψαν τους πανηγυρισμούς των ισλαμιστών, έπειτα διέρρευσαν και θεωρίες συνωμοσίας τύπου «Εβραίοι δεν υπήρχαν στους δίδυμους πύργους». Η άθλια ναζιστική προπαγάνδα τύπου «δεν φταίνε οι Γερμανοί, αλλά οι Εβραίοι» που ζήσαμε στην Ελλάδα επί κατοχής, χρησιμοποιήθηκε πάλι κατά το «δεν φταίει το Ισλάμ αλλά οι σιωνιστές».

Καιρός λοιπόν να αναρωτηθούμε και για το πόσοι ισλαμιστές ευρίσκοντο στους δίδυμους πύργους την στιγμή της πτώσης. Μάλλον αυτοί καλεί γνώριζαν και πανηγύριζαν από απόσταση ασφαλείας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ