2015-12-03 10:12:08
Φωτογραφία για Σταμάτησε να ξεκουραστεί στο μονοπάτι και μετά ... εξαφανίστηκε
Συναγερμός έχει σημάνει απο χτες το βράδυ στις αρχές με την εξαφάνιση ενός Γερμανού τουρίστα που πραγματοποιούσε πεζοπορία στο μονοπάτι Ε4 από την Παλαιόχωρα στο Ελαφονήσι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Γερμανός ξεκίνησε την περοζοπορία συνοδευόμενος από το γιο του. Κάποια στιγμή όμως ο πατέρας κουράστηκε και είπε στο γιο του οτι θα συνεχίσει παραλιακά για να βγει από το μονοπάτι.

Ωστόσο μεχρι τις 11 το βράδυ ο Γερμανός δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα ο γιος του να ειδοποιήσεις τις αρχές. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του περιπατητή όπου συμμετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι τις 3 - 4 τα ξημερώματα χωρίς αποτέλεσμα.

Με το πρώτο φως της ημέρας δυνάμεις της αστυνομίας καθώς επίσης δυο οχήματα της πυροσβεστικής από την Κάντανο και την Κίσσαμο καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ χτενίζαν την περιοχή για τον εντοπισμό του Γερμανού.

Ωστόσο λίγο μετά τις 8:00 το πρωί τερματίστηκε η επιχείρηση των αρχών στα Χανιά για τον εντοπισμό και τη διάσωση του Γερμανού τουρίστα. Όπως αποδείχθηκε ο 59χρονος είχε διανυκτερεύσει σε μια σπηλιά και με το πρώτο φως της ημέρας πήρε το δρόμο της επιστροφής, οπότε και εντοπίστηκε σώος από τους διασώστες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ