2015-12-03 13:47:06
Φωτογραφία για ΓΙΑ... ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (22:00/Novasports2) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει... ακόμη πιο κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης του δεύτερου ομίλου της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι που μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες, με τελευταία αυτή επί της Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ, θέλουν να διευρύνουν το σερί τους και να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την πρωτιά του ομίλου τους.

Το μόνο αρνητικό για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ότι σε ακόμη ένα παιχνίδι... δεν θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του. Σίγουρα θα απουσιάσει ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, αλλά και ο Πάτρικ Γιανγκ που χάνει σχεδόν όλη τη χρονιά.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πρίντεζη και Τσαϊρέλη. Ο διεθνής φόργουορντ μπορεί να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος και η συμμετοχή στο ματς με την Ιταλική ομάδα είναι αμφίβολη.


Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Τσαϊρέλη, ο Έλληνας φόργουορντ έχει ενοχλήσεις στην πηχιοκαρπική άρθρωση και δεν αποκλείεται να μείνει εκτός μαζί με τους Σπανούλη και Γιανγκ.

Ο Θρύλος ωστόσο, έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, παρά τα σημαντικά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, βγάζοντας ψυχή και πάθος μέσα στο παρκέ.

Με τη βοήθεια και του κόσμου που θα βρεθεί στο ΣΕΦ, ο πρωταθλητής Ελλάδας μπορεί να πάρει τη νίκη και να σιγουρέψει σχεδόν την πρωτιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ