2015-12-03 14:04:09
Φωτογραφία για Η φωτογράφηση της Αδάμ με τις κόρες της που θα συζητηθεί [video]
Είναι γνωστό πως η Εύη Αδάμ είναι μία γυναίκα με την δική της ξεχωριστή πορεία στον χώρο της μόδας. Είναι όμορφη, σέξι και οι άψογες αναλογίες της δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες. Φαίνεται πως η παροιμία «Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει», ταιριάζει άψογα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ο λόγος; Το πρώην μοντέλο έκανε μια φωτογράφηση με τις κόρες της, Νεφέλη και Δανάη για λογαριασμό γνωστής εταιρίας κοσμημάτων.

Η 15χρονη Νεφέλη και η 13χρονη Δανάη φωτογραφήθηκαν γα την Silver Collection ΚΛRKΛIS με αέρα κανονικών μοντέλων και ο φωτογραφικός φακός του YOU βρέθηκε εκεί.

Το «Πρω1νό» σχολίασε την φωτογράφηση με όχι τόσο κολακευτικά σχόλια καθώς απόρησαν αφού ο λόγος της φωτογράφησης ήταν τα κοσμήματα γιατί οι κόρες της Εύης Αδάμ, ήταν ημίγυμνες. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά: «Ο λόγος που είναι ημίγυμνες για τα κοσμήματα; Για να φανούν τα κοσμήματα; Σύνολο τα κορίτσια δεν βγάζουν 30 αν τα προσθέσεις τις ηλικίες τους. Δεν είναι λίγο μικρά;»

Η Ευαγγελία Τσιολίδα συμφώνησε με τα σχόλια που ήδη είχαν ακουστεί και πρόσθεσε: «Και για ποιο λόγο να παίρνουν κοριτσάκια 13 χρονών τέτοια πόζα; Γιατί το εκθέτεις; 13 χρονών; Παιδιά 13 χρονών συγγνώμη κιόλας αλλά εμείς δεν ξέραμε που μας πάνε τα τέσσερα».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο Πρω1νό στο απόσπασμα που ακολουθεί:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ