2015-12-05 08:11:24
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΟΠΛΙΤΩΝ ΤΗΣ 2015 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ''ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ'' ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 με τη δέουσα λαμπρότητα και τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές στο  Στρατόπεδο «Παπαφλέσσα» Καλαμάτας, όπου εδρεύει το ηρωικό 9οΣύνταγμα Πεζικού «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ», η ορκωμοσία  των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2015 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ παρουσία του εκπροσώπου  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη  Πατέρα Αλεξίου Αρώνη, του εκπρόσωπου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κυρίου Πάνου Καμμένου  του Ταξιάρχου ε.α. Παναγιώτη Γεωργόπουλου, του εκπροσώπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου κυρίου Περικλή Μαντά,  του Δημάρχου Καλαμάτας κυρίου Παναγιώτη Νίκα, του εκπροσώπου του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου κυρίου Βασιλείου Τελλίδη του Επιτελάρχη της  Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού Ταξιάρχου κυρίου Πέτρου Μελέτη και εκπροσώπων των λοιπών αρχών των Ενόπλων  Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και πλήθους συγγενών και φίλων των Νεορκισθέντων Οπλιτών.


Στην εκδήλωση συμμετείχε και Διμοιρία Επιδείξεως αποτελούμενη από Νεοσύλλεκτους Οπλίτες, η οποία τέλεσε με ακρίβεια της ασκήσεις επιδείξεως και απέσπασε τα ευμενή σχόλια και το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Με την Ημερήσια Διαταγή του Συντάγματος που ανέγνωσε ο Διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού «Γιαννιτσά», ο Συνταγματάρχης Πεζικού κ. Δημήτριος Αρβανίτης κάλεσε τους

Νεορκισθέντες Οπλίτες να τιμήσουν τον όρκο και να διαφυλάξουν τις πανανθρώπινες αξίες και την ακεραιότητα  της πατρίδα μας, τιμώντας την ιστορική μνήμη των ηρωικών προγόνων μας.

Δείτε φωτό

 

 

 

 

 

 

 

 
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ