2015-12-05 20:02:52
Φωτογραφία για Οι γιατροί του Ασκληπιείου Βούλας, και όχι ο... διοικητής, καταγγέλλουν τις ελλείψεις φαρμάκων, κύριε υπουργέ της Υγείας!
Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Παρά τα όσα ισχυρίσθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, είναι η πενταμελής επιτροπή ΕΙΝΑΠ του νοσοκομείου της Βούλας "Ασκληπιείο" και όχι ο... διοικητής του ιδρύματος εκείνοι οι οποίοι καταγγέλλουν τις ελλείψεις υλικών και φαρμάκων στο ίδρυμα.

Συγεκριμένα και αφιερωμένα στον Ανδρέα Ξανθό, η ανακοίνωση της πενταμελούς επιτροπής ΕΙΝΑΠ του νοσοκομείου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

"Την Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2015, έγινε η Γενική Συνέλευση των γιατρών του Νοσοκομείου μας, σε ταραγμένο κλίμα. Δεν θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς. Η συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Ασκληπιείου Βούλας, η υποχρηματοδότηση, οι ελλείψεις σε υλικά και φάρμακα, αλλά, κυρίως και πάνω απ' όλα, οι ελλείψεις γιατρών στα τμήματα και στις κλινικές, δεν μας επιτρέπουν να μιλούμε, πια, σαν «όλα να βαίνουν καλώς».

Τα τελευταία χρόνια συνάδελφοί μας συνταξιοδοτούνται, χωρίς η απουσία τους να αναπληρώνεται. Αυτοί που μένουν πίσω, καλούνται να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στον ασθενή τους, καλύπτοντας τα κενά, δουλεύοντας με εξαντλητικά ενίοτε ωράρια (ούτε λόγος για ρεπό...), στηριζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στο φιλότιμο και στην ευσυνειδησία τη δική τους και των συναδέλφων τους".
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ