2015-12-06 16:04:31
Φωτογραφία για Η Wind κάνει δώρο για 12 μήνες το F-Secure SAFΕ
Η Wind για να γιορτάσει τους 500.000 συνδρομητές της αποφάσισε να δώσει δωρεάν σε όλους τους πελάτες της το βραβευμένο πρόγραμμα F-Secure SAFΕ για την προστασία του υπολογιστή (MAC/Windows) του tablet αλλά και του κινητού.  Το F-Secure SAFE Internet Security που η κανονική τιμή είναι στα 59.90 μπορείτε να το αποκτήσετε χωρίς καμιά δέσμευση για ένα ολόκληρο χρόνο σε 3 συσκευές σας.

Το F-Secure SAFE προστατεύει τις καθημερινές σου δραστηριότητες και συναλλαγές στο Internet σε όλες τις συσκευές σου. Κάνε τις αγορές σου on line και χρησιμοποίησε το web banking ξένοιαστα.

Πλεονεκτήματα  Προστασία όλων των συσκευών σου με ένα πακέτο ασφαλείαςΓρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση Βραβευμένη προστασία στo PC ,Mac, Smartphone και Tablet σουΑυτόματη προστασία από διαδικτυακές απειλέςΞέγνοιαστη πλοήγηση & on line αγορές με browsing protectionΑσφαλείς συναλλαγές με banking protectionΑσφαλές σερφάρισμα των παιδιών με parental controlΠροστασία των προσωπικών σου στοιχείων σε περίπτωση απώλειας η κλοπής του Smartphone σουΑπλοποιημένη διαχείριση της ασφάλειας των συσκευών σου μέσω της διαχειριστικής σελίδας My F-Secure.  Για να το κάνετε και εσείς δικό σας απλός συμπληρώστε τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο εδώ. argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ