2015-12-06 17:36:07
Φωτογραφία για «ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΩ!»
Ο Βασίλης Καββαδάς ξεχωρίζει στην Α1 με τον Αρκαδικό και μιλά στο SDNA για τη νέα του ομάδα, καθώς και το μεγάλο στόχο της καθιέρωσης στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά Με ρόλο πρωταγωνιστή και μεγάλη αυτοπεποίθηση, ο Βασίλης Καββαδάς κάνει τη διαφορά για τους νεοφώτιστους Αρκάδες, για τους οποίους μιλά με τα καλύτερα λόγια, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ευκαιρίας που του δόθηκε να λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς.

Παράλληλα πάντως, ο 24χρονος σέντερ δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει, και θέλει να καθιερωθεί στον Πειραιά.

Τα νούμερά του είναι εξαιρετικα (11.8 π., 5.8 ριμπ., 1.5 κοψ. κατά μέσο όρο) και ο κόουτς Καστρίτης τον αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο. Στο κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο, πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στην Α1 με 20 πόντους (8/8 σουτ), 9 ριμπάουντ και 2 κοψίματα και για την παρουσία του στον Αρκαδικό.

«Κάνω την προπόνηση που χρειάζεται, ο προπονητής είναι πολύ καλός και με πιστεύει και σίγουρα αυτό με βοηθά να παίζω όπως θέλω» είναι το αρχικά σχόλιο του διεθνούς ψηλού.


Πώς νιώθει, όμως που αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του; «Πράγματι η ομάδα παίζει για μένα, οι συμπαίκτες μου με ψάχνουν, αλλά και εγώ από τη μεριά μου παίζω για την ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό στον Αρκαδικό. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, οι οποίοι όμως καταφέρνουν να βάζουν το "εγώ" κάτω από την ομάδα και να την βοηθούν με τον τρόπο που πρέπει».

Με τον τρόπο που μιλά για την ομάδα δείχνει ξεκάθαρα την πίστη του πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο: «Σίγουρα πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής, ειδικά αν μείνουμε υγιείς και ενωμένοι όπως είμαστε τώρα. Εχουμε πραγματικά πολύ καλή ομάδα και ο κόσμος στην Τρίπολη την στηρίζει και χαίρεται να έρχεται στο γήπεδο».

Το ξεκίνημα είναι εξαιρετικό και ο Βασίλης Καββαδάς αναγνωρίζει πως θα επωφεληθεί από το... αγροτικό του στην Τρίπολη: «Είμαι βέβαιος που θα μού κάνει καλό αυτή η χρόνια. Οπως είπα, βρίσκομαι σε μια πολύ σοβαρή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και σίγουρα αποκτώ συνεχώς καινούργιες εμπειρίες με τον ρόλο που έχω στην ομάδα».

Πώς αντιμετώπισε ο ίδιος το γεγονός πως παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού; «Δεν πικράθηκα. Θα μου άρεσε να μπορώ να έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, αλλά στην Τρίπολη είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και απολαμβάνω το μπάσκετ».

Φυσικά, οι συνθήκες διαφέρουν σε μία ομάδα που διεκδικεί την παραμονή της σε σχέση με μία ομάδα που κυνηγά όλους τους τίτλους: «Σίγουρα, όταν είσαι στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει τους κορυφαίους κάθε μέρα. Και μόνο προπόνηση να κάνεις με παίκτες που ανήκουν στην αφρόκρεμα είναι πολύ σπουδαίο και γι' αυτό είμαι πολύ τυχερός που πήγα στον Ολυμπιακό. Στην προπόνηση υπάρχει διαφορά ως προς τον ανταγωνισμό που υπάρχει, αλλά φυσικά δεν μπορείς να τα έχεις όλα».

Η τελευταία ερώτηση προφανής: «Είναι βασικός σου στόχος η επιστροφή και η καθιέρωση στον Ολυμπιακο;»: «Εννοείται πως αυτός είναι ο στόχος μου, αλλά επίσης εννοείται ότι πλέον δίνω τα πάντα για τον Αρκαδικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ