2015-12-07 13:47:06
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ... ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΜΑΤΙΑ
Μάθετε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου 3-1

Πρώτη ήττα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο γερμανικό πρωτάθλημα, μετά από 15 αγωνιστικές. Οι Βαυαροί ήταν αήττητοι μέχρι το ματς του Σαββάτου, αλλά η ομάδα του Άντρε Σούμπερτ κατάφερε μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών να κάνει την διαφορά και να πετύχει τρία τέρματα.

Παρόλα αυτά αυτή η ήττα δεν κατάφερε να ρίξει την Μπάγερν από την κορυφή του πρωταθλήματος καθώς παραμένει μόνη πρώτη με 40 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την δεύτερη Ντόρτμουντ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Βεντ στο 54, ο Στιντλ στο 66’ έγραψε το 2-0 ενώ ο Τζόνσον ήταν αυτός που δύο λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Φράνκ Ριμπερί, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ήταν αυτός που διαμόρφωσε στο 81’ το τελικό αποτέλεσμα.


Άρσεναλ – Σάντερλαντ 3-1

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Άρσεναλ, που επικράτησε με 3-1 της Σάντερλαντ εντός έδρας, για την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη Λέστερ.

Ο Κάμπελ στο 33’ άνοιξε το σκορ για τους Κανονιέρηδες, ωστόσο ο Ζιρού με αυτογκόλ στο 45’ ισοφάρισε την αναμέτρηση. Ο Γάλλος επιθετικός όμως στο 63’, επανόρθωσε για το λάθος που έκανε και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, μετά από ασίστ του Ράμσεϊ. Ο μέσος από την Ουαλία ήταν αυτός που στις καθυστερήσεις του αγώνα έγραψε το τελικό 3-1, υπέρ της Άρσεναλ.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Χάιντουκ 2-1

Στην κορυφή του κροατικού πρωταθλήματος ανέβηκε η Ντιναμό, που νίκησε την Χάιντουκ με 2-1, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Πλέον η Ντιναμό βρίσκεται στην πρώτη θέση με 39 βαθμούς, όσους έχει και η Ριέκα.

Το σκορ άνοιξε ο Φερνάντεζ στο 6ο λεπτό, ο Κακτάς στο 17’ ισοφάρισε για την Χάιντουκ, αλλά ο Σουντανί, δευτερόλεπτα πριν λήξει ο αγώνας, πέτυχε το γκολ της λύτρωσης για τους γηπεδούχους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ