2015-12-07 22:47:19
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ... ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ!
Ταύτιση απόψεων με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο έχει ο Μιχάλης Γρηγορίου, σχετικά με τη δήλωση που έκανε ο προπονητής του Πανθρακικού για τον καλύτερο Ολυμπιακό της 20ετίας.

Ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου μίλησε στον «Γαύρο» και επιβεβαίωσε και εκείνος πως ο φετινός Ολυμπιακός... δεν παίζεται!

«Νομίζω ότι όντως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας! Αυτό είναι κάτι που φαίνεται μέσα στο γήπεδο βάσει αποτελεσμάτων, σταθερότητας αλλά και εικόνας που έχει ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα τόσο στο πρωτάθλημα όσο όμως και στο Champions League», είπε αρχικά ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Για την ευρωπαϊκή πορεία του Θρύλου: «Δεν φοβάται καμία ευρωπαϊκή ομάδα! Φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματά του. Οταν μπορείς να πάρεις νίκη μέσα στην Αγγλία κόντρα στην Αρσεναλ και στη συνέχεια παίζεις μαζί της την πρόκριση στο Καραϊσκάκη και έχοντας μόνο νίκες στην Ελλάδα αποδίδοντας μάλιστα και καλό ποδόσφαιρο, μιλούν από μόνα τους τα αποτελέσματα. Θα συμφωνήσω ότι είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός, αρκετών ετών!».


Για το πού πιστεύει ότι οφείλεται αυτή η εικόνα του φετινού Ολυμπιακού: «Είναι ομάδα! Εκεί το αποδίδω. Δεν βασίζεται πλέον σε έναν ποδοσφαιριστή όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες οι οποίοι εναλλάσσονται σε κάθε αγώνα και δεν κοιτάει κανείς τον εαυτό του και αυτό είναι έργο του προπονητή του Μάρκο Σίλβα».

Για τη σημαντική αναμέτρηση με την Αρσεναλ: «Δεν μπορεί να χάσει ο Ολυμπιακός την πρόκριση μέσα στην έδρα του. Να μην παραγνωρίζουμε βέβαια ότι έχει απέναντί του έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Αρσεναλ που ξέρει καλά πώς να αντιμετωπίζει τέτοια παιχνίδια. Αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και τη δίψα για να πάρει αυτή την πρόκριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ