2015-12-09 11:43:08
Φωτογραφία για O ράφτης του Τζέιμς Μποντ στην Αθήνα
Ο Τίμοθι Έβερεστ δεν είναι απλώς ένας διάσημος ράφτης. Είναι ο... άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τους πιο καλοντυμένους άνδρες του Χόλιγουντ και είναι υπεύθυνος για τους πιο στυλάτους ήρωες ταινιών. Ο χαρισματικός Βρετανός θα βρεθεί για δύο μόνο μέρες στην Αθήνα καλεσμένος του Ηλία Βλαχάκη και του καταστήματος Mah Jong στο Κολωνάκι.

Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Τίμοθι Έβερεστ και να πάρει ο ίδιος τις ειδικές παραγγελίες τους. Έτσι μετά τα κοστούμια για τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, “Skyfall” και “Spectre”, τις στυλιστικές επιλογές του Τομ Κρουζ στο “Mission: Impossible”, τα ρούχα του “Mamma Mia!”, αλλά και το γαμπριάτικο κοστούμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ ο Έβερεστ θα επιμεληθεί και το δικό σου κοστούμι, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να πας μέχρι το γνωστό αθηναϊκό κατάστημα. Και αν μέχρι τώρα δεν έχεις εντυπωσιαστεί με τους διάσημους αστέρες που τον εμπιστεύτηκαν, ο Mick Jagger, η Tracey Emin, ο Jay Z, ο Colin Farrell και ο Benedict Cumberbatch σίγουρα θα γείρουν τη ζυγαριά υπέρ του.


Το κατάστημα Mah Jong από το 1989 που λειτουργεί στην οδό Κανάρη προσφέρει τις πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του στον χώρο της ανδρικής ένδυσης. Ο Ηλίας Βλαχάκης με το επιτελείο του φροντίζουν έτσι ώστε οι πελάτες τους να έχουν το ρούχο και τα αξεσουάρ που επιθυμούν, φτιαγμένα ακριβώς πάνω στον σωματότυπο αλλά και την προσωπική τους αισθητική. Για να το πετύχει αυτό, σε πολύ συχνή βάση διοργανώνονται events στα οποία ράφτες από τους καλύτερους οίκους στον κόσμο έρχονται στην Αθήνα και κατόπιν ραντεβού παίρνουν οι ίδιοι τα μέτρα και συζητούν με τους πελάτες για τα ρούχα που επιθυμούν να φτιάξουν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ