2015-12-09 11:56:55
Φωτογραφία για Προγνωστικά Champions League : Ολυμπιακός – Άρσεναλ
Ολυμπιακός - Άρσεναλ : τελευταία πράξη απόψε για τους ομίλους του Champions League με τον Ολυμπιακό να έχει ραντεβού με την ιστορία του. Οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά σε μια πρόκριση στους 16' του θεσμού και εκτός από το ότι αγωνίζονται στην καυτή έδρα τους έχουν και πολλά πιθανά αποτελέσματα με το μέρος τους.

Μπορεί όλοι στην ομάδα να δηλώνουν ότι θα αγωνιστούν για τη νίκη, όμως μια πιθανή πρόκριση ακόμη και με ήττα κάπως μειώνει την πίεση από τους παίχτες. Λογικά ο Σίλβα δεν θα αλλάξει σχήμα και θα αγωνιστεί με 4-3-3, όμως οι ψιλοενοχλήσεις που έχουν σημαντικοί παίχτες κάπως προβληματίζουν.

Η Άρσεναλ καλείται να υπερασπιστεί την τιμή της θα λέγαμε, καθώς κινδυνεύει μετά από πάρα πολλά χρόνια να αποκλειστεί από τους ομίλους του Champions League. Ήδη το πρώτο θύμα για το Αγγλικό ποδόσφαιρο επαληθεύτηκε χθες με τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ, και σήμερα Άρσεναλ και Τσέλσι έχουν μεγάλα ζόρια. Ο Βενγκέρ δήλωσε ότι δε θα βιαστούν να κυνηγήσουν το πρώτο γκολ από τα τουλάχιστον 2 που χρειάζεται η ομάδα του, όμως κάτι τέτοιο δεν μοιάζει πολύ πιθανό, αφού σε μια τόσο καυτή έδρα αν δεν πάρει την πρωτοβουλία του παιχνιδιού θα το πληρώσει. Η Άρσεναλ έχει προβλήματα τραυματισμών όσο όμως και μεγάλο ρόστερ που μπορεί να καλύψει τα κενά που δημιουργούνται.


Το ματς όσο σημαντικό είναι, άλλο τόσο είναι και αμφίρροπο ως προς τελικό νικητή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η UEFA όρισε ίσως τον κορυφαίο της διαιτητή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς αναμένεται να σπάσουν καρδιές απόψε στο Καραϊσκάκη. 

Στοιχηματικά ο αγώνας αξίζει να παιχτεί στα γκολ, αφού όσο κι αν θέλουν οι δύο ομάδες να ξεκινήσουν συντηρητικά το παιχνίδι κάποια στιγμή αναμένεται να ανέβει πολύ ο ρυθμός. Με δεδομένα τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπιζουν και οι δύο αναμένεται να δούμε αρκετές ευκαιρίες αλλά και γκολ. 

Με βάση τις αποδόσεις πάντως ούτε το Over αλλά ούτε και το Goa/Goal προσφέρονται σε συμφέρουσες τιμές και θα επιλέξω να πάω με τον συνδυσμό των δύο αυτών σημείων προκειμένου να πάρω την επιθυμητή απόδοση. G/G & OVER – 2,00

Διαβάστε στο www.bet-on-arme.com τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά στοιχήματος αλλά και στατιστικά - βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ