2015-12-09 12:18:07
Φωτογραφία για Ένα supercar σκέτη… κόλαση
Το όνομά του είναι Inferno (=κόλαση) Exotic Car και «γεννήθηκε» στο Μεξικό... Πρόκειται για ένα δραματικής εμφάνισης supercar που παρουσιάστηκε στο εκθεσιακό κέντρο Expo Bancomer που βρίσκεται στη Σάντα Φε.

Βγαλμένο θαρρείς από την κονσόλα κάποιου video game, θεωρητικά θα μπει στη γραμμή παραγωγής το 2016 (αν και πολύ αμφιβάλλουμε). Η πρώτη φορά που είδαμε το εν λόγω σχέδιο, έστω και ψηφιακά, ήταν τον περασμένο Απρίλιο. Τώρα κατασκευάστηκε σε πραγματικές διαστάσεις αλλά είναι άγνωστο αν ήταν απλά ένα show car για εκθεσιακούς χώρους ή πλήρως εξοπλισμένο όχημα.

Πατούσε πάντως σε πεντάκτινους τροχούς της ADV.1 που ενίσχυαν τη συνολική, επιθετική εικόνα, σε αυτό του γεμάτο καμπύλες μοντέλο που παρουσιάστηκε βαμμένο σε ασημί/κόκκινο χρώμα, με μαύρες λεπτομέρειες.

Στο τεχνολογικό μέτωπο, ξεχωρίζει η επιλογή «μεταλλικού αφρού». Τι είναι αυτό; Κράμα ψευδαργύρου-αλουμινίου-ασημιού, που θεωρητικά τουλάχιστον, μπορεί να επανέλθει στην αρχική του θέση έως και 100 φορές! Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 Bi-Turbo κινητήρας απόδοσης 1400 αλόγων και 92.6 kgm ροπής. Η Inferno φέρεται ικανή να κάνει τα 0-100 σε λιγότερα από 3 sec, με την τελική ταχύτητα στα 395 km/h.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πρόσωπο κλειδί στη δημιουργία του συγκεκριμένου supercar είναι ο Ιταλός Antonio Ferrarioli, που έχει συνεργαστεί με τη Lamborghini στη δημιουργία μερών μοντέλων όπως οι Veneno και Asterion.

Αν θέλετε να δείτε κάτι… παραπάνω από το Inferno Exotic Car, πατήστε play στο video που ακολουθεί…
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ