2015-12-09 17:35:55
Φωτογραφία για ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΚΑΙ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΙΝΤΕΓΕ!
Δηλώσεις στο «Four Four Two» έκανε ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων σημείωσε πως ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει τους Άγγλους να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ συμπλήρωσε, λέγοντας πως η ομάδα θα αγωνιστεί για την πρόκριση και μόνο.

«Η πίεση είναι σε αυτούς, έχουμε εννέα πόντους και αυτοί έρχονται εδώ, σίγουροι για πρόκριση. Πρέπει να σκοράρουν περισσότερο από ένα γκολ, γιατί αν βάλουμε εμείς, είναι εκτός. Πρέπει να δουλέψουμε επάνω στο κάθε λάθος που θα κάνουν και να σιγουρέψουμε πως θα πάμε καλά στην αντεπίθεση», είπε ο Ιντέγε και αναφέρθηκε στις απουσίες που έχει η Άρσεναλ.

«Δεν βλέπω καμία διαφορά σχετικά με τους απόντες και τους τραυματισμούς. Συμβαίνουν οι τραυματισμοί στο ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα για αυτούς που περνούν αυτή τη φάση τώρα, αλλά εμείς δεν επηρεαζόμαστε ούτως ή άλλως. Έχουμε εννέα πόντους, παίζουμε στο σπίτι μας και έχουμε όλη τη στήριξη που χρειαζόμαστε για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Εκτός κι αν ο Θεός τους δώσει τον αγώνα. Εγώ ανυπομονώ και πηγαίνουμε για την πρόκριση».


Συνεχίζοντας ο Ιντέγε ανέφερε. «Δεν θέλουμε να καθίσουμε πίσω και να τους αφήσουμε να κάνουν παιχνίδι. Στο τέλος μπορεί να το μετανιώσουμε, λέγοντας πως έπρεπε να πιέσουμε πιο ψηλά».

Από εκεί και πέρα σχολίασε τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Οζίλ. «Δεν περιμένεις να πει πως η Άρσεναλ θα αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων. Όπως κι εγώ δεν μπορώ να σας πω πως ο Ολυμπιακός θα χάσει. Είναι ποδοσφαιριστής. Σαφώς και θα κάνει ό,τι μπορεί για να προκριθεί η ομάδα του, αλλά στο τέλος, ο καλύτερος θα είναι αυτός που θα κερδίσει».

Καταλήγοντας ο Νιγηριανός έδωσε το σύνθημα. «Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να μας ξεγλιστρήσει η ευκαιρία. Δεν μας βλέπω να μένουμε πίσω και να αφήσουμε την Άρσεναλ να περάσει. Δεν είναι δυνατό. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το εισιτήριο και να προχωρήσουμε στους 16».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ