2015-12-11 22:00:24
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΕΧ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ
Πιστοποίηση… χαρακτήρα ήταν για την Άρσεναλ η νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε στο κανάλι της ομάδας ο Πετρ Τσεχ.

Απόδειξη πως η Άρσεναλ είναι... φτιαγμένη για τα δύσκολα και ικανή για μεγάλα πράγματα θεωρεί ο Πετρ Τσεχ τη νίκη επί των ερυθρόλευκων. Ο Τσέχος γκολκίπερ τονίζει πως το γεγονός ότι οι «κανονιέρηδες» ανταποκρίθηκαν σε ένα ματς τέτοιας κρισιμότητας και σε ξένο… έδαφος θα τους χαλυβδώσει για τη συνέχεια.

«Η νίκη επί του Ολυμπιακού δείχνει ότι μπορούμε να παίξουμε υπό πίεση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό εν όψει των δύσκολων αγώνων που θα έρθουν στην πορεία. Όταν κερδίζεις σε ένα δύσκολο παιχνίδι, υπό δύσκολες συνθήκες και μακριά από την έδρα σου τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου. Ο Ολυμπιακός στα πρώτα 35 λεπτά τα πήγαινε πολύ καλά, είχαν ενέργεια και ο κόσμος τους ήταν ενθουσιώδης. Εμείς ξέραμε πως έπρεπε να αμυνθούμε καλά σε εκείνο το κομμάτι και σταδιακά αναλάβαμε τον έλεγχο», τόνισε ο Τσεχ.

Ο Τσέχος γκολκίπερ έβγαλε το καπέλο και στον Ολιβιέ Ζιρού, που πέτυχε χατ-τρικ την Τετάρτη. «Πρέπει να αναγνωρίσουμε τον Ολιβιέ γιατί σε μεγάλο διάστημα της σεζόν έπρεπε να στηριχτούμε πάνω του λόγω των τραυματισμών κι εκείνος ανταποκρίθηκε πετυχαίνοντας πολλά γκολ και δουλεύοντας καλά για την ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ