2015-12-12 09:00:22
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΓΙΑ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης επανέλαβε πως αυτή θα 'ναι η τελευταία του χρονιά.

«Ήμουν και είμαι φίλος με τον Σπανούλη. Του εύχομαι... να χάνει με μας», είπε χαριτολογώντας(;)

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση του αρχηγού των "πράσινων" να σταματήσει το μπάσκετ στο τέλος της σεζόν, όπως επανέλαβε χθες λίγη ώρα μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Top-16.

«Δεν έχω να πω κάτι νέο ως προς την απόφασή μου να αποσυρθώ το καλοκαίρι. Ο κόουτς λέει αυτό που θέλει και πιστεύει (σ.σ με αφορμή τις δηλώσεις Τζόρτζεβιτς πως θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει), από ‘κει και πέρα, εγώ θα κάνω αυτό που πιστεύω. Θα είναι η τελευταία χρονιά μου. Δεν υπάρχει πρέσινγκ από τον κόουτς, απλά έχω πάρει την απόφασή μου», είπε χαρακτηριστικά ο Διαμαντίδης.

Προχθες ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον Διαμαντίδη (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Ο τελευταίος πήρε τη… σκυτάλη χθες και όπως ήταν φυσικό επιβεβαίωσε πως οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι
. «Με τον Βασίλη ήμασταν συμπαίκτες, πήγε στον Ολυμπιακό, ήταν μια προσωπική απόφαση. Σαφώς υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το ματς, μεταξύ των δύο ομάδων. Αλλά φίλος του ήμουν και φίλος του θα είμαι. Του εύχομαι τα καλύτερα, να είναι υγιής, να χαίρεται την οικογένεια και τα παιδάκια του και όταν παίζει μαζί μας… να χάνει! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Βασίλη, αν γράφτηκε κάτι δεν ισχύει και δεν δίνω σημασία. Όταν ξέρω πως με κάποιον είμαι καλά, δεν χρειάζεται να βάλω κάτι στο μυαλό μου», ανέφερε σχετικά μεταξύ άλλων στη NOVA.

Για το αν η αντιπαλότητα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού επηρεάζει την Εθνική, όπως τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης: «Το κλίμα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού επηρεάζει. Σαφώς μέσα στο γήπεδο έχεις τη θέληση και το πάθος να κερδίσεις. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Τα πράγματα αυτά ηρεμούν. Εγώ όσο ήμουν στην Εθνική δεν ένιωσα κάτι τέτοιο. Τα παιδιά τα συζητάμε και μεταξύ μας. Είμαστε άνθρωποι, έχουμε συναισθήματα. Δεν είμαστε φαγωμένοι μεταξύ μας. Τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ στην Εθνική».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ