2015-12-12 17:32:04
Φωτογραφία για ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ... ΠΑΛΕΥΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Αδιάφορος είναι ο Τζέιμς Φελντέιν αναφορικά με τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού στο Top 16 της Ευρωλίγκας, μεταξύ των οποίων ίσως βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Ο Δομινικανός γκαρντ, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αναφέρθηκε στην πολυπόθητη πρόκριση των "πράσινων" στους «16», τις αδυναμίες τους που επικεντρώνονται στην έλλειψη αυτοπεποίθησης εκτός ΟΑΚΑ, αλλά και στο σενάριο για ελληνικό εμφύλιο στην επόμενη φάση, με τους «πράσινους» να ορίζουν την τύχη τους, καθώς εάν κερδίσουν στο Κάουνας τη Ζαλγκίρις (17/12, 19.45) δεν θα βρουν στο διάβα τους τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για τη νίκη τους επί της Ζιελόνα Γκόρα στο ΟΑΚΑ, που σήμανε την πρόκρισή τους στο Top 16: «Είναι εκπληκτικό που προκριθήκαμε στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, όπως εκπληκτικό αποτελεί και το γεγονός ότι αγωνίζομαι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Είναι φανταστικό να έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου σε κάθε αγώνα και να σε παροτρύνει. Είναι απίστευτο!».


Για την κατάκτηση της 3ης θέσης του ομίλου τους που περνάει από το Κάουνας, απέναντι στη Ζαλγκίρις: «Είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε και προκριθήκαμε. Μου είπαν ότι σε περίπτωση ήττας στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις θα τερματίσουμε τέταρτοι στον 3ο Όμιλο της κανονικής περιόδου και θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στους «16». Όπως και να έχει, όμως, και οι δύο όμιλοι στην επόμενη φάση θα είναι δύσκολοι. Η φάση των «16» έχει πάντα δυνατούς αγώνες και θα αντιμετωπίσουν επτά άλλες σπουδαίες ομάδες».

Για τους πιθανούς αντιπάλους τους στους «16»: «Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία ομάδα, οπότε σίγουρα δεν φοβάμαι και δεν ανησυχώ σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός βρεθεί στους «16» στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό. Έχω παίξει και έχω αντεπεξέλθει απέναντι σε σπουδαίες ομάδες, οπότε δεν υπάρχει κάποιο αρνητικό συναίσθημα».

Για τις πέντε διαδοχικές νίκες του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Οι περισσότερες τελευταίες νίκες είναι στην έδρα μας. Είχαμε μόνο ένα «διπλό» στην Τουρκία, απέναντι στην Καρσίγιακα. Θα πρέπει άμεσα να βρούμε τον εαυτό μας και μακριά από το «σπίτι» μας και να κερδίσουμε εκτός έδρας. Στο ΟΑΚΑ παίζουμε σκληρά σε άμυνα και επίθεση και αυτό που λείπει είναι η αυτοπεποίθηση μακριά από το «σπίτι» μας».

Για τις μόλις 12/22 βολές που είχαν κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα: «Πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι των ελευθέρων βολών, είναι ένα κομμάτι που μας πονάει… Έχουμε πολλές άστοχες κι εγώ προσωπικά στη χθεσινή (11/12) αναμέτρηση αστόχησα σε δύο (είχε 1/3) . Πρόκειται για κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί και είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου. Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε και να δουλεύουμε στις ελεύθερες βολές και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσουμε τα ποσοστά μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ