2015-12-13 00:02:03
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ
Ο Μάρκο Σίλβα θα κάνει ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ως προς την διάταξη του Θρύλου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Σίλβα ετοιμάζει κάποιες... διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το ματς με την Άρσεναλ.

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, για το δεξί άκρο της άμυνας προορίζεται ξανά ο Ελαμπντελαουί, κέντρο άμυνας πιθανότατα εκ νέου με Ντα Κόστα και Σιόβα, αριστερά ο Μασουακού, κέντρο με Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς, δεκάρι ο Φορτούνης, δεξί εξτρέμ ο Πάρντο και αριστερό ο Ντουρμάζ και κορυφή ο Ιντέγε.

Δηλαδή τουλάχιστον δύο αλλαγές με την προοπτική να γίνουν... τέσσερις: και ο Τσόρι είχε τις πιθανότητές του για βασικός, διεκδικώντας θέση αντί του Φορτούνη. Και δεν είναι ο μόνος.... Επίσης ο Σαλίνο για να πάρει την θέση του Ομάρ και ο Μποτία του Ντα Κόστα.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει τους: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στα «λευκά» ο Ψηλορείτης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στα «λευκά» ο Ψηλορείτης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ