2015-12-13 11:45:28
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (15:00, NS2) τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο τησ 14ης αγωνιστικήw της Super League.

Ο Μάρκο Σίλβα κρατάει τους ποδοσφαιριστές του στην… τσίτα και σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει να δει την ομάδα του να... αντιδράει και να βγάζει ποδοσφαιρικό εγωισμό στον αγωνιστικό χώρο, μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Άρσεναλ! Οι ερυθρόλευκοι εξάλλου, έχουν μετατρέψει σε... περίπατο την Superleague, καθώς η διαφορά στη βαθμολογία έχει ανοίξει πολύ.

Κίνητρο σαφώς και υπάρχει για τον Θρύλο. Αυτό δεν είναι άλλο από την 14η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Ήδη ο Ολυμπιακός έχει καταρρίψει το ρεκόρ της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι και έχει δημιουργήσει ένα νέο δικό του. Το σημερινό ματς με τους Αγρινιώτες είναι και το τελευταίο εντός έδρας για το 2015 και το ιδανικότερο για τον Ολυμπιακοθα είναι να κλείσει μία επιτυχημένη χρονιά με μία ευρεία νίκη στο γήπεδο του και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Στα αγωνιστικά, ο Μάρκο Σίλβα θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισε την Άρσεναλ. Είναι και λογικό αυτό, αφού υπάρχει κούραση στην ομάδα. Θέλει φρεσκάρισμα έτσι ώστε φτάσει σε άνετη νίκη.

Να θυμίσουμε ότι η 18μελή αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αποτελείτε από τους: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ