2015-12-13 15:26:23
Φωτογραφία για ΕΝΤΑΤΙΚΑ... ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΖΕΪΜΣ!
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκουράζονται αυτές τις ημέρες, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα για το πρωτάθλημα, αλλά με το που επιστρέψουν στις προπονήσεις οι πρωταθλητές Ελλάδας, όλο το βάρος θα πέσει πάνω στον... Σον Τζέιμς.

Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του άτυχου Πάτρικ Γιανγκ και για αυτό η προτεραιότητα της ομάδας, είναι να μάθει ο Αμερικανός κάποια πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων.

Ο Τζέιμς λοιπόν θα μάθει, όσο προχωρά ο καιρός, σωστά και στον χρόνο που πρέπει, τα αμυντικά και τα επιθετικά συστήματα του Θρύλου, αλλά και πώς ο ίδιος θα μπορέσει να βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Είναι λογικό να θέλει τον χρόνο του, αλλά στο Λιμάνι θα τον βοηθήσουν με... «εντατικά» μαθήματα να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ήταν φυσιολογικό λοιπόν για τον Τζέιμς να παίξει μόλις πέντε λεπτά στον αγώνα με τη Λιμόζ για την Ευρωλίγκα. Αφενός είχε λίγο χρόνο να ετοιμαστεί για ματς με τον Ολυμπιακό και αφετέρου δεν ήξερε πολλά από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Πήρε μια πρώτη... γεύση και από εδώ και πέρα θα εγκλιματίζεται ολοένα και περισσότερο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ