2015-12-14 16:07:06
Φωτογραφία για ΒΓΑΖΕΙ... ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ Ο ΝΤΟΣΕΒΙ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ
Ο Mατιέ Ντοσεβί που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στη Σταντάρ Λιέγης από τον Ολυμπιακό, "βγάζει" μάτια με τις εμφανίσεις του στο Βελγικό πρωτάθλημα και ήταν ο καλύτερος σε απόδοση μάλιστα στη νίκη επί της Μπριζ με 2-0. 

Ο ίδιος μίλησε μετά τον αγώνα και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της παραμονής του στη Σταντάρ Λιέγης μετά το τέλος του δανεισμού του : 

«Υπάρχουν μέρες που όλα πάνε περίφημα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να πεις πως τούτο ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου από τότε που ήρθα στη Σταντάρ Λιέγης», είπε αρχικά ο Τογκολέζος εξτρέμ, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις πιθανότητες παραμονής του στο Βέλγιο : 

«Αυτά είναι εσωτερικά ζητήματα και δεν θέλω να τα συζητήσω. Υπάρχει ακόμη δρόμος και προτιμώ να μείνω συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μου. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Θέλω το καλύτερο δυνατό. Εδώ πάντως νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου».

Ο Ντοσεβί μίλησε και για το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης. «Είμαι επιθετικός ποδοσφαιριστής, έτσι θα πρέπει να τελειώνω τις φάσεις. Είναι ωραίο να βγάζεις ασίστ, αλλά θα πρέπει να είμαι πιο κοντά στο γκολ. Αυτό έκανα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ με επιτυχία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ