2015-12-15 03:00:10
Φωτογραφία για 5 tips για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων
Στείλτε στους αγαπημένους σας «πατροπαράδοτες» κάρτες γραμμένες στο χέρι, σε... πείσμα των καιρών που ευνοούν την ψηφιακή επικοινωνία.

Σε περίπτωση που δεν είστε fan των Χριστουγεννιάτικων δέντρων ή απλά δεν έχετε πολύ χώρο, γιρλάντες, φωτάκια εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου και αλεξανδρινά μπορούν να δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε σπίτι ή γραφείο.

Στολίστε το τραπέζι σας κάθε μέρα στο διάστημα των εορτών. Πιάτα, τραπεζομάντηλα, ποτήρια, διακοσμητικά για τις χαρτοπετσέτες, σκεύη με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις ενισχύουν την καλή διάθεση και τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Κατασκευάστε μόνοι σας προσωπικά δώρα για τους αγαπημένους σας. Και μη σας τρομάζει η ιδέα, μπορεί να είναι κάτι απλό όπως στολίδια για το δέντρο τους ή κεριά διακοσμημένα με το δικό σας γούστο. Έτσι κι αλλιώς, υλικά κι εργαλεία υπάρχουν πολλά και μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε διάφορα καταστήματα όπως, για παράδειγμα, στα Praktiker.

Επιλέξτε διάφορα κι ευφάνταστα χαρτιά περιτυλίγματος και χρωματιστές κορδέλες για να κάνετε μόνοι σας το αμπαλάζ των δώρων και χρησιμοποιήστε χειροποίητες ετικέτες που έχετε ζωγραφίσει για τον κάθε παραλήπτη! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ