2015-12-15 17:50:54
Φωτογραφία για Πάτρα: 10 χρόνια φυλάκιση στον 15χρονο για τη δολοφονία του Γιώργου Αλεξανδρόπουλου στην Κάτω Αχαϊα
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του τριμελούς δικαστηρίου ανηλίκων, η δίκη για τον φόνο του 17χρονου Γιώργου Αλεξανδρόπουλου, στην Κάτω Αχαϊα.

Κατηγορούμενος ο 15χρονος φίλος του, ο οποίος τον πυροβόλησε στο προαύλιο του σχολείου, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων παιδιών που εκείνη την ώρα έπαιζαν αμέριμνα.

Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως φορτισμένο, ενώ η αστυνομία για ακόμη μία φορά είχε λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα φύλαξης.

Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, κεκλεισμένων των θυρών, μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα, καθώς στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του 17χρονου.

Κατά την διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας, κατέθεσαν ενώπιον του δικαστηρίου οι γονείς και η αδελφή του θύματος.

Ενοχο για την δολοφονία του 17χρονου Γιώργου Αλεξανδρόπουλου στην Κάτω Αχαϊα, έκρινε το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων το 15χρονο κατηγορούμενο.

Ο 15χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών, ενώ θα αφαιρεθεί από την ποινή του η τρίμηνη κράτησή του στις φυλακές ανηλίκων όπου είχε προφυλακιστεί, μετά τη δολοφονία και τη σύλληψή του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ