2015-12-16 10:23:16
Φωτογραφία για Δημήτρης Καραγιάννης : Το νόημα της ζωής σε περίοδο κρίσης, απαιτεί να είμαστε ανοικτοί στον κόσμο
Ο Παιδοψυχίατρος -Συγγραφέας κ Δημήτρης Καραγιάννης μιλάει στην τηλεόραση του Αχελώου και στο Μάκη Μάκκα Ο Δημήτρης Καραγιάννης, είναι Ψυχοθεραπευτής, ιδρυτής, του θεραπευτικού και εκπαιδευτικού ινστιτούτου «Αντίστιξη» έχει συγγράψει βιβλία με κύρια θέματα τις ανθρώπινες σχέσεις, συζυγική σχέση, τον έρωτα, και το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνει με λόγια ψυχής να αφυπνίζει συνειδήσεις.

Συζητώντας μαζί του ανακαλύπτεις νέους ορίζοντες, αποκομίζεις πλούτο γνώσης, συναισθημάτων και μια γλυκιά γεύση για την ζωή.

Ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης στην συνέντευξη εξηγεί τι σημαίνει τέχνη του ζήν, πού σμήγουν θάνατος-ζωή-έρωτας-αγάπη-φιλία-πάθος- σοφία, εξηγεί ποίοι είναι οι ψυχολογικοί μηχανισμοί της κρίσης, τι σημαίνει φόβος-απόγνωση, και που μπορούν να οδηγήσουν, πώς ζούν την κρίση οι μεγάλοι και πώς τα παιδιά, πώς πρέπει να μιλούν οι γονείς στα παιδια, τι είναι εγωκεντρισμός, τι είναι αυτοπεποίθηση , που αντανακλά και πώς εκφράζεται.

Σχολιάζει τη στρέβλωση μέσα στην οικογένεια, επισημαίνοντας την εξωλεκτική σημασία του βλέμματος στην ανατροφή των παιδιών. και αναζήτησε το νόημα της ζωής με οδηγό την υπαρξιακή ψυχολογία στοχεύοντας στην αποφυγή της κατάθλιψης.

Δείτε το βίντεο
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ