2015-12-17 12:36:13
Φωτογραφία για ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΖΗΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Όπως αναφέρεται στον «Γαύρο», η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσει αίτημα επανεξέτασης της υπόθεσης Μαρινάκη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΑ κρίθηκε πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του καθώς ανήκει στη διοίκηση, ενώ με βάση τις κατηγορίες που του ασκήθηκαν του έχει απαγορευτεί προσωρινά να συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στο ποδόσφαιρο.

Στον Πειραιά πιστεύουν ότι η διαδικασία εξέτασης της υπόθεσης δεν πραγματοποιήθηκε με το σωστό τρόπο και αναμένεται να ζητήσουν επανάληψη της διαδικασίας και χωρίς να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 

Αυτό εκτιμάται να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας καθώς υπήρξε επιστολή μέλους της ΕΕΑ, Π. Περάκη, που κατήγγειλε ότι δεν επετράπη στον ίδιο από τον πρόεδρο της επιτροπής, κ. Παπαλάκη, να λάβει μέρος στην ψηφοφορία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ειδικότερα, αν ο ίδιος είχε λάβει μέρος στη διαδικασία, ο Μαρινάκης θα είχε απαλλαγεί και δεν θα του είχε επιβληθεί πρόστιμο 300.000 ευρώ και υποχρέωση παραίτησης από τη θέση του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ