2015-12-17 14:39:39
Φωτογραφία για ΑΛΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ...ΤΑΨΙ!
Στους δρόμους της παγωμένης Αθήνας βγήκαν και πάλι σήμερα, τα άλλοτε ''υπερήφανα γηρατειά'', οι συνταξιούχοι μας, διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και θέλοντας να υπερασπιστούν την ίδια τους τη ζωή, αλλά και την ζωή των οικογενειών τους που λόγω της μεγάλης ανεργίας, ως επί το πλείστον ζουν από την σύνταξη τους.   

Αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά και από εκεί έκαναν πορεία, μέσω της Σταδίου, προς το Σύνταγμα και το Μέγαρο Μαξίμου. Πάντως στην Ηρώδου του Αττικού βρήκαν παρατεταγμένες κλούβες της Αστυνομίας, οι οποίες είχαν φράξει τον δρόμο για τον τελικό τους προορισμό, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Τελικά αντιπροσωπεία τους πέρασε στο Μαξίμου.

Το τραγικό είναι όμως, ότι μέσα στην απόλυτη φτώχεια, να βλέπεις τους κυβερνώντες, ως σαν να μην συμβαίνει τίποτα, να το διασκεδάζουν για τα καλά. Αλλά τι ανάγκη έχουν, σάμπως ρώτησαν τους χιλιάδες ανέργους, τους εκατοντάδες άστεγους και τα εκατομμύρια των συνταξιούχων πως τα καταφέρνουν και πως επιζούν; Αλλά δεν βαριέστε έτσι είναι η άτιμη η ζωή. 

Άντε να πάνε τα φαρμάκια κάτω Γιατρέ μου, γιατί καταφαρμακωμένη σε βλέπω....    

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ