2015-12-17 16:03:57
Φωτογραφία για ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΜΕ... ΜΠΑΛΑΝΤΑ!
Αρκετά δημοσιεύματα στην Αργεντινή θέλουν τον Εστεμπαν Καμπιάσο να απασχολεί ομάδες της πατρίδας του και να πιθανολογούν σε μία... άμεση επιστροφή του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Τόσο η Ρίβερ Πλέιτ όσο και η Αρχεντίνος Τζούνιορς φαίνεται να μπαίνουν... δυνατά στη διεκδίκηση και την πιθανή απόκτηση του Αργεντίνου μέσου κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να επιχειρούν να σπάσουν τη δέσμευσή του με τον Ολυμπιακό.

Όπως άλλωστε έχει πει και ο ίδιος ο Καμπιάσο επιθυμεί κάποια στιγμή να κλείσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του, χωρίς φυσικά αυτό να είναι βέβαιο ότι θα γίνει άμεσα.

Ο Αργεντίνος μέσος των ερυθρόλευκων θέλει να παίξει με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ καθώς με τη συμμετοχή του στον αγώνα με την Άντερλεχτ θα φτάσει στις 100 στις διοργανώσεις της UEFA.

Πάντως όα αυτά τα σενάρια για τον Καμπιάσο φουντώνουν με φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται ξανά για τον Έντερ Μπαλάντα, τον οποίο είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν οι ερυθρόλευκοι το περασμένο καλοκαίρι από την Ρίβερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ