2015-12-18 13:51:13
Φωτογραφία για Δεν γίνεται κ. Φωτίου το επίδομα ενοικίου να είναι ένα μήνα μέσα
Αγαπητό Tromaktiko,

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ενοίκιο δίνεται... αρχές του μήνα. Τώρα με περίοδο κρίσης κάνουν υπομονή οι ιδιοκτήτες (όχι όλοι) και το πάνε μέχρι τις 10 του μηνός .

Ε λοιπόν η κ Φωτίου έχει καταφέρει να μην ξέρει κάνεις ποτέ θα μπει, με αποτέλεσμα ιδιοκτήτες να απειλούν και με το δίκιο τους ενοικιαστές και οι ενοικιαστές να είναι σε απόγνωση.

Τους πρώτους δυο μήνες μπήκε στις 6, τον προηγούμενο στις 20, αυτόν κάνεις δεν ξέρει ούτε το γραφείο της κ Φωτίου.

Σου απαντάνε μπορεί να μπει πριν τα Χριστούγεννα!

Συγνώμη άλλα έπρεπε να μπει 1 του μηνός και συζητάμε αν θα μπει στις 25; Μιλάμε για τον μήνα που τρέχει κ Φωτίου δηλαδή ο Ιανουάριος δηλαδή σε 11 ήμερες. Ποτέ θα μπει το επίδομα το Πάσχα;

Δυστυχώς αποτύχατε, άλλα σας κάνουν πλάτη τα ΜΜΕ που το βλέπουν φυσιολογικό που άλλες εποχές ωρύονταν για καθυστερήσεις, σήμερα όλα είναι φυσιολογικά λόγω πρώτης φορά αριστερά.


Κι εμείς που σας πιστέψαμε; Μα.....ς!

Που κάποιοι σας ψήφισαν πως νιώθουν προδομένοι έλεγαν ας δώσουμε ευκαιρία και σε αυτούς δεν κυβέρνησαν ποτέ.

Κι όμως αποδεικνύεστε χειρότεροι γιατί και τα άπλα τα κάνετε δύσκολα. Ποίοι παίρνουν το επίδομα ενοικίου το εγγυημένο οι φτωχοί αυτούς που εσείς υπερασπιζόσασταν και το παίζατε προστάτες. Κι όμως αυτούς προδώσατε!

Το χειρότερο είναι από την συμπεριφορά σας αυτή δημιουργήσατε και πρόβλημα σε αρκετούς ιδιοκτήτες, καθώς οι ενοικιαστές πολλοί εκ των οποίων ήταν τυπικοί, καθυστερούν τα ενοίκια στηριζόμενοι στο αφού το κράτος πληρώνει μετά τις 20 εγώ κορόιδο είμαι; Και αφού δεν θα έχω συνέπειες όπως το κράτος Έτσι κάπως το επίδομα ενοικίου με πονηρία μπήκε ένα μήνα μέσα με αποτέλεσμα το επίδομα του Δεκεμβρίου να το πάρουν σχεδόν Ιανουάριο. Δυστυχώς όμως για τους πολίτες, ΜΜΕ και δημοσιογράφοι το κάνουν γάργαρα βρίσκοντας το φυσιολογικό...

Υπάρχουν ιδιοκτήτες, που το ενοίκιο πήγαινε σε δόσεις δάνειου, τώρα με την απίστευτη καθυστέρηση έχουν πρόβλημα το οποίο η κ Φωτίου δεν φρόντισε να λύσει. Δηλαδή αφού οι συνεργάτες της καλούν ενοικιαστές και ιδιοκτήτες να κάνουν υπομονή το ίδιο να έκαναν και στις τράπεζες λέγοντας τους να κάνουν υπομονή και να μην ενοχλούν τους ιδιοκτήτες για λάθη και παράλειψής καθυστερήσεις πληρωμών που η κ Φωτίου και το υπουργείο της είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι .

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ