2015-12-18 13:58:56
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για e-shop: Μου παρέδωσαν ελαττωματική τηλεόραση και δεν την αλλάζουν
Αγαπητό Tromaktiko,

Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία για γνωστό e-shop Αγόρασα μέσω της ιστοσελίδας e-shop.gr μία τηλεόραση TV ARIELLI LED2498HD .

Την παρέλαβα την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου. Βρήκα χρόνο να την ανοίξω και εγκαταστήσω την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου. Βγάζοντας την από το κουτί άκουσα θορύβους από μέσα, σαν κάτι να είναι σπασμένο εσωτερικά και να περιφέρεται εντός της τηλεόρασης. Την σύνδεσα αλλά δεν δούλευε. Δεν άνοιγε καν. Έστειλα αμέσως email στο eshop (την Κυριακή 6/12) και ενημέρωσα για το πρόβλημα. Μετά από προτροπή τους την παρέδωσα στο e-shop της Χίου από όπου την είχα παραλάβει. Ο κύριος που την παρέλαβε διαπίστωσε και ο ίδιος ότι η τηλεόραση είχε πρόβλημα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας "· Επιστροφές προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA)

Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA) θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δ.Α.Τ., Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Στις περιπτώσεις αυτές ισχύουν τα ακόλουθα:


· Το προϊόν παραλαμβάνεται και ελέγχεται για την διαπίστωση του αναφερόμενου από τον ΠΕΛΑΤΗ ελαττώματος.

· Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούριο, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής, άλλως σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την ΕΤΑΙΡΕΙΑ."

Καθότι είχαν περάσει μόνο 5 ημέρες από την στιγμή που τους ενημέρωσα και 6 ημέρες από την στιγμή που τους παρέδωσα την τηλεόραση (με πλήρη συσκευασία, ακριβώς όπως την είχα παραλάβει και με αντίγραφο της απόδειξης) περίμενα ότι θα αντικατασταθεί άμεσα, σύμφωνα με το site τους.

Από το e-shop, 10 ημέρες μετά την παραλαβή της ελαττωματικής τηλεόρασης, μου είπαν τηλεφωνικά ότι η τηλεόραση τώρα δουλεύει, και όντως ακούγεται ήχος από κάτι σπασμένο εσωτερικά όταν την κουνάς, αλλά το βασικό είναι ότι η τηλεόραση τώρα δουλεύει.

Τους έστειλα email και ζητούσα αντικατάσταση της τηλεόρασης γιατί στην αρχή δεν δούλευε, τώρα δουλεύει, και ο ήχος του σπασμένου εξαρτήματος είναι ανησυχητικός καθότι η κατασκευάστρια εταιρία δεν πετάει μέσα στην τηλεόραση ένα εξαρτηματάκι ώστε να κάνει θόρυβο κουδουνίστρας, αλλά υπάρχει μέσα κάτι που έχει σπάσει. Πως να εμπιστευτείς μια τηλεόραση που πότε δουλεύει και πότε δεν δουλεύει και έχει κάποιο εξάρτημα σπασμένο εσωτερικά;

Ωστόσο μου απάντησαν με email ότι εφόσον η τηλεόραση τώρα δουλεύει δεν θα την αλλάξουν!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ