2015-12-19 03:43:12
Φωτογραφία για ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ... ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το παιχνίδι με την Καλλονή στον Ολυμπιακό, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα φύγουν από την ομάδα, καθώς δε βρίσκονται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

Οι περισσότεροι θα φύγουν ως δανεικοί, για να επιστρέψουν το καλοκαίρι και μάλλον σε αυτή την κατηγορία... δεν ανήκει ο συγκεκριμένος ξένος επιθετικός των ερυθρόλευκων.

Ο λόγος για τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος δεν έχει πάρει ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα και παρόλο που έχει "πιάσει" και θέση στη λίστα της Ευρώπης, αναμένεται τον Γενάρη να αναχωρήσει από το Ρέντη.

Την πληροφορία, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", επιβεβαίωσε πριν λίγες ημέρες και ο αδερφός του Άλαν, Αρμάντο Πουλίδο, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Κισσαμικό.

Σε ερώτηση, λοιπόν, των ανθρώπων της πρώην, πλέον, ομάδας του, για το πού θα συνεχίσει να παίζει μπάλα, έλεγε σε όλους ότι "θα φύγουμε από την Ελλάδα".

Προφανώς και αναφερόταν και στο μέλλον του αδερφού του, ο οποίος θα φύγει από τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να γυρίσει στο Μεξικό. Εκεί άλλωστε, έχει πολύ καλό όνομα, αν και δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Τίγκρες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ