2015-12-19 11:13:21
Φωτογραφία για «Τα είπαν όλα» και «έριξαν άγκυρες» στο Θέατρο Απόλλων!
Πλούσιο είναι το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της Σύρου, που στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου παρουσιάζει μια σειρά από ενδιαφέροντα δρώμενα στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.

Μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά επιφύλαξε στο κοινό της Σύρου την Πέμπτη το βράδυ, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η συνεργάτιδα του Μιρέλα Πάχου. Με πολύ διάθεση και χιούμορ ο Μίλτος Πασχαλίδης παρουσίασε επιλεγμένα τραγούδια από τους δέκα δίσκους του και χειροκροτήθηκε θερμά διότι η απόδοσή του είχε πολύ υψηλά στάνταρ και η επικοινωνία με το κοινό ήταν άριστη.

Τα φετινά εικοσάχρονα γενέθλια του Μίλτου Πασχαλίδη στο τραγούδι, ήταν μια καλή ευκαιρία για αναδρομή σε τραγούδια που έγραψαν την ιστορία τους στην συνείδηση του κοινού.

Η Σύρος απέδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί, ακόμη και σε τέτοιες δύσκολα οικονομικά εποχές να γίνει στα πολιτιστικά ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα. Φέτος εκτός από τα μουσεία, υπήρχε και το Θέατρο με το φεστιβάλ, αλλά και οι συναυλίες, όπως κι αυτή, που βοήθησαν στην τουριστική άνοδο του νησιού. Αρκεί να καταλάβουμε πόσα πολλά μπορούμε να κάνουμε. Όπως λέει κι ο Μίλτος σε ένα τραγούδι του: «… κι όταν μετρούσα τι μπορώ, η γη δεν με χωρούσε…»


Σε αυτό το όμορφο μουσικό ταξίδι όμως δε μπορούσε να λείπει τόσο η υπέροχη συντροφιά όσο και η μελωδική φωνή της Μιρέλας Πάχου, η οποία σε κάθε εμφάνιση της αποσπούσε το πιο θερμό χειροκρότημα και όχι άδικα.. «Τα είπαν όλα» λοιπόν Μίλτος Πασχαλίδης και η Μιρέλα… Σαν «ένα σπουργίτι στη βροχή» σε ένα μικρό «καπηλειό» στη Σύρο ,  ο «ακροβάτης» Μίλτος με ένα μόνιμο χαμόγελο διασκέδασε τους παριστάμενους έχοντας «ρίξει άγκυρες» στο μουσικό καράβι του Θεάτρου Απόλλων. Σε εκείνο το καράβι που όλους μαζί τους επιβαίνοντες τους «έδεναν από παλιά οι κακές συνήθειες» Και μπορεί της «αγάπης την ουσία» ο Μίλτος να τη μετράει στην απουσία, όμως χθες μόνο απόντες δεν ήταν οι Συριανοί οι οποίοι ήταν όλοι εκεί να τραγουδήσουν μαζί με το Μίλτο, να ερωτευτούν, να «καψουρευτούν», να ξεχαστούν, να διασκεδάσουν.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ