2015-12-19 11:14:13
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Μετά την πρόκριση στους «8» του Cev Cup, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (18:00, Νοvasports4) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά την πρόκριση στους «8» του Cev Cup, κόντρα στην Ρουμάνικη Κραϊόβα, το πρόγραμμα για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει «στροφή» στο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλετκοι αντιμετωπίζουν το Σάββατο τον ΠΑΟΚ (18:00, Νovasports4), στο κλειστό της Πυλαίας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Στόχος του πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα, Ολυμπιακού, είναι η 9η νίκη σε 10 ματς, κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Το παιχνίδι του Σαββάτου, είναι το δεύτερο της τριάδας των αγώνων που «άνοιξε» με την Κραϊόβα και ολοκληρώνεται με την Κηφισιά την ερχόμενη Τρίτη στο Ρέντη (18:00) με τον Θρύλο να θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών για να πραγματοποιήσει δυναμικό φίνις στο τελείωμα του Α' Γύρου του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη ενώ δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ