2015-12-20 12:27:08
Φωτογραφία για Τελικά μας... ξεγέλασε; Είναι ψεύτικα τα περίφημα οπίσθια της σταρ; [photos]
Η κολλητή της φόρμα αποκάλυψε όλη την αλήθεια Είναι από τα σημεία του σώματός της που αποτελούν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά της χαρακτηριστικά. Τα οπίσθιά της εδώ και χρόνια έχουν... στιγματίσει την πορεία της στο χώρο της σόουμπιζ, με το μεγάλο τους μέγεθος και την... ξεχωριστή τους προσωπικότητα. Κι όμως, όπως φάνηκε από την τελευταία της δημόσια εμφάνιση, το πιο χαρακτηριστικό σημείο του σώματός της αποδεικνύεται ένα ψέμα.

Ο λόγος φυσικά, για την άσπονδη αντίπαλο της Kim Kardashian, Amber Rose, η οποία στην τελευταία της έξοδο, εμφανίστηκε με ένα κολάν που αναδείκνυε ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια της εμφάνισής της, με αποτέλεσμα, τα επιθέματα που είχε τοποθετήσει στο εν λόγω σημείο να φαίνονται σχεδόν ξεκάθαρα.

Βέβαια, η ίδια η σταρ, έσπευσε να τα μπαλώσει μέσω του Instagram, αρνούμενη πως είναι επιθέματα, αλλά μία ειδική ολόσωμη φόρμα που φορά όταν γυμνάζεται, για μεγαλύτερα αποτελέσματα. Να είναι όντως έτσι τα πράγματα τελικά; Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ