2015-12-20 17:45:33
Φωτογραφία για ΝΤΕΣΑΧΤ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Δύσκολο θα είναι το έργο της Άντερλεχτ στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στη φάση των «32» του Europa League και οι Βέλγοι θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση, αν και ο Ολυμπιακός είναι δυνατός, έμπειρος και σίγουρα θα δυσκολέψει τους αντιπάλους του, θέλοντας να πάρει αυτός το εισιτήριο.

Για τα ματς μίλησε ο Ολιβιέ Ντεσάχτ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του Σίλβα αποκλείστηκε στο... τσακ από τη συνέχεια του Champions League, άρα δεν πρόκειται για κάποιον... τυχαίο αντίπαλο.

«Η Μάντσεστερ Γ. θα ήταν πιο ελκυστική αντίπαλος από τον Ολυμπιακό για τους οπαδούς. Θα προτιμούσαν να πάνε με το τρένο στην Αγγλία, παρά με αεροπλάνο στην Ελλάδα. Και δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τους Έλληνες. Κέρδισαν την Άρσεναλ και για… λίγο αποκλείστηκαν από το Champions League. Στα προηγούμενα παιχνίδια μας έβαλαν έξι γκολ σε δύο παιχνίδια. Θα ήταν όνειρο να πάρουμε αποτέλεσμα εκτός έδρας. Θυμηθείτε τι έγινε πέρυσι στη Μόσχα. Πήραμε 0-0», ήταν τα λόγια του Ντεσάχτ, ο οποίος συνέχισε αναφορικά με το συμβόλαιό του, το οποίο λέγεται ότι θα ανανεωθεί στις αρχές του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017.

«Δεν υπάρχει βιασύνη. Θα δούμε τι θα αποφασίσει η ομάδα. Ξέρει ότι αξίζω. Εγώ θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Αλλά δεν το σκέφτομαι καθόλου, ιδιαίτερα μετά το κακό μας παιχνίδι ενάντια στην Οστάνδη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ