2015-12-21 13:04:18
Φωτογραφία για ΠΑΡΤΙ ΣΤ' ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Ο Ολυμπιακός έχει καραφέρει το μεγάλο επίτευγμα να τελειώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μόνο με νίκες, ενώ η διαφορά του στη βαθμολογία αυξάνεται κάθε αγωνιστική από τις υπόλοιπες ομάδες.

Οι ερυθρόλευκοι είναι πρώτοι σε κάθε στατιστική κατηγορία της Super League και απολαμβάνουν τις φετινές Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, ενώ ετοιμάζονται για ανάλογη... συνέχεια στο δεύτερο μισό της σεζόν, με στόχο το νταμπλ και τα ρεκόρ στην Ελλάδα, αλλά και τη διάκριση στο Europa League.

Αυτό ήταν το μήνυμα και στις δηλώσεις που έκαναν στη Μυτιλήνη ο Τσόρι με τον Καμπιάσο.

Ο Ντομίνγκεζ δήλωσε ότι «το μυστικό μας είναι πως είμαστε οικογένεια, κοιτάμε τα ματς ένα ένα και προσπαθούμε να τα κερδίζουμε, κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε στο υπόλοιπο της περιόδου».

Ο Καμπιάσο είπε ότι «δε χορταίνω να παίρνω τίτλους στην καριέρα μου. Έχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα αλλά ακόμη είμαστε στα μισά, θα κοιτάξουμε βήμα βήμα να προχωρήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη για τους στόχους μας».

Μεγάλη πρόκληση τη διάκριση στο Europa League χαρακτήρισε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είχε πλάνο και οργάνωση σε κάθε παιχνίδι του.

Μετά τη νίκη επί της Καλλονής έγινε πάρτι στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων με τον Κασάμι να βάζει μουσική και τον Ιντέγε να κάνει χορευτικά, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας δέχτηκε... «μπουγέλωμα» από τους συμπαίκτες του για την παρθενική συμμετοχή του στη Σούπερ Λίγκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ